Млад и амбициозен шеф-готвач, завършил в Швейцария, създаде уникално меню с вкус на Добруджа
Добричлии и гостите на града ще имат уникална възможност да се насладят на кулинарните умения на една нова звезда в кухнята – 23-годишният Михаил...
Ново на изложението “Вино, национални храни и туризъм” в Добрич – млад готвач, работил...
Добрич. Млад готвач от Добрич, който е завършил кулинарна академия в Швейцария и е работил рамо до рамо до готвачи в ресторанти с мишлен...
Огромен интерес към курса за пицари в Слънчев бряг, заплатата в професията стигна 3...
Слънчев бряг. 3 000 лева лева стигна заплатата за пицари в туристическите обекти по българското Черноморие. Това е една от причините да има огромен...
Новият сезон на “Ловци на храна” тръгва с есктравагантна люта салата oт рози
Шеф Андре Токев преряза лентата на новия кулинарен сет на “Преди обед”
София. Новият сезон на кулинарното пътешествие “Ловци на храна” се завръща в ефира...
Главният готвач на Riu Palace Sunny Beach: Кулинарията е изкуство, обичам да експериментирам и...
Слънчев бряг. 98% от салатите и ястията в най-новия петзвезден хотел от световноизвестната веригата на Riu в България – Riu Palace Sunny Beach, се приготвят...
Оферта към еднодневните туристи на плажа: Riu отново пусна богат ол инклузив без нощувки...
Св. Влас. Еднодневни ол инклузивни пакети без нощувки пусна световноизвестната верига Riu за хотели по Българското ни Черноморие. Цените с настаняването са изключително привлекателни...
Преди старта на сезона: Нараснало е търсеното на замразени печива и десерти, класическите кроасани...
София. Класическите кроасани и мини денишите със сладко са най-търсени на блок масите в хотелите у нас, съобщи Йордан Абрашев - собственик на компанията...
Обявиха кога ще бъде Бялата вечеря на тайното място в София, започнаха записванията
София. Четвъртото издание на Бялата вечеря ще бъде на 12 юли в София, обявиха организаторите. Изисканият градски пикник крие много тайни и изненади. Знае...
Бутиков хотел в България разработи алтернатива на стандартната почивка
Обзор. Нова концепция за почивка е разработена от мениджърския състав на бутиков хотел в България. Тя изцяло е в полза на госта. Черешката на...
Висше училище по мениджмънт стартира уникална за Европа специалност
Варна. През новата 2020-2021 учебна година Висше училище по мениджмънт (ВУМ) стартира специалност по Кулинарни науки и технологии, съобщават от учебното заведение за bgtourism.bg. ...