Slide
Slide

Св. св. Константин и Елена. Св. св. Константин и Елена се превръща в център за кулинарни удоволствия край брега на морето с новата гастрономическа фиеста Chef’s street @ Sts. Constantine and Helena Resort – съвместно събитие на „Улицата на готвачите“ и първия български морски курорт, което от 16 до 25 юли ще предложи на любителите на вкусотии празник с невероятни участници.

Кулинарното шоу, което ще се проведе в центъра на курорта в близост до Търговски център „Приморски“, ще е отворено за посетители от 11 до 23 часа. Тук може да опитате европейска и ориенталска кухня, крафт бира, свежи коктейли, домашна лимонада, изкушаващи сладкиши и разхлаждащ сладолед. Участниците ще готвят и презентират за първи път за гостите на Св. св. Константин и Елена.

Специално за изявата в курорта са подготвени нови менюта, рецепти и асортименти от бира и напитки. Може да запишете децата в събитията с благотворителна цел. Уъркшопите на шеф Филип Спасов „Направи си перфектната палачинка“ са в подкрепа на децата, лишени от родителска грижа от ЦНСТ „Изгрев“ и „Другарче“ във Варна, а част от приходите от кулинарното му шоу „Голямата тава“, ще бъдат в името на децата от ЦСОП „Св. св. Кирил и Методий“ в с. Кривня. За тях подготвя изненада и  художникът Добри Де Добрич Енев, който ще дари живописно платно, изработено от него и участниците в работилницата „Морско конче“.

„Базар с ръкотворителници“ ще подкрепи Дневен център за пълнолетни лица с увреждания „Слънчевата къща“ Очаквайте също кулинарни демонстрации, спортни игри на открито, рисуване с къна и пясък – съпътстващата програма е разнообразна, забавна и подходяща за малки и големи.

Кулинарните предизвикателства на Chef’s Street @ Sts. Constantine and Helena Resort можете да съчетаете и с предложенията на множеството крайбрежни ресторанти в Св. св. Константин и Елена.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във FacebookInstagramTelegramLinkedInYouTube.

Най-важните новини от туризма в България

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Сподели публикацията