През октомври в София ще се проведе второто издание на Деня на отворените врати...
Интервю за Bgtourism.bg с г-н Хавиер Морал - търговско-икономически съветник при посолството на Испания в София
- Здравейте, г-н Морал! Благодаря ви, че отделихте време...
Звездният шеф Симеон Николов се завръща в HRC Culinary Academy с тематична вечеря и...
София. С гордост споделяме за изключителния успех на специалната тематична вечеря From Farm to Table, проведена на 19 ноември 2024 г. в нашия учебен...
Бургас кани гости на гастрономически туризъм
Бургас. Представители на отдел "Туристически политики и дейности" в Община Бургас се включиха във втората гастрономическа онлайн вечеря, организирана от Международния център за вина...
Момчето, което докара звезда Мишлен край морето в Царево
На неочаквано място – в парк с въжени градини и скейтпул на черноморския бряг, може да се опита семпло, но изискано авторско меню на...
Британецът Кийт Кели ще издаде семейна рецепта за пудинг с ягоди и сметана, на...
Пловдив. Британецът Кийт Кели ще сподели семейна рецепта за йоркширски пудинг- неизменна част от традиционния неделен обяд в Англия.
Това ще стане на 18 май...
Красимир Баналиев от Варна е най-добрият млад готвач на България за 2019 г.
Пловдив. Красимир Баналиев от Варна стана победител в категорията „Най-добър млад готвач на България 2019“ в 12-тото издание на Национална кулинарна купа в Пловдив....
“Черноморска кухня”: Грилован паламуд от шеф Димитър Дичев
Юни е! Морските деликатеси все по-често присъстват в нашето меню. Днес ви представяме една оригинална рецепта на шеф Димитър Дичев от Пловдив, който заедно...
Нагъл ресторантьор се пазарил за краставици в Добрич. Искал килото по 70 ст., а...
Добрич. "Приятели, предлагането на краставици и тиквички в „Чудната градина“ вече е в достатъчно количество, за да не върнем никой от вас. Доматът сега...
Пловдив посреща най-голямото кулинарно състезание в България
Пловдив. В Пловдив започва 12-aта Национална кулинарна купа на България 2019 г. Тя ще се проведе този уикенд на 19 и 20 април в...
Код “Сладък ден” в Интер Експо Центъра в София
Там, където шоколадът, пицата и виното си дават среща
Всеки ден може да бъде сладък. Независимо кой от седмицата е. Е, този четвъртък, 7 ноември,...