Снимка FB Илин Димитров
Slide
Slide

Варна. Агенция за популяризиране на бранда България трябва да бъде създадена към Министерския съвет, за да координира дейността на всички министерства в тази посока – това заяви във Варна бившият министър на туризма Илин Димитров, цитиран от БНР. Той участва в дискусия в рамките на технологичния форум  Innowave Summit.

Димитров каза още, че трябва да имаме наши представители във Великобритания, Чехия, Израел след като приключи конфликта и Румъния.

Секретарят на президента Илин Димитров посочи, че е крайно време да се създаде малко звено от топ експерти, които да работят изключително за бранда България:

„Да координира работата на всички министерства. Която да изготви бранд бук на България, да знаем какво рекламираме, къде, какво не рекламираме, задължително, и много важно – трябва да се почне от дори подписите в мейлите на служителите в министерството. Трябва да се мине през шрифтовете, през цветовете, трябва да минем през щандовете ни, през посланията – как когато пристигне един гост го посрещаме, с електробуси ли, с автобуси ли, къде излита, как излита, какви протоколни подаръци му даваме, как да изглеждат тези щандове в чужбина. Това трябва да стане национална политика. Големият въпрос е когато кажем България, какво точно си представят хората за нас“.

Сподели публикацията

Висококачествена Козметика за Здрава Кожа — Dr. Spiller Нов СПА хотел в Сапарева Баня | 103° Hotel & SPA