Шарена палитра от кулинарни иновации представиха студентите от Институт по кулинарни изкуства
Варна. Проведе се поредното издание на “Food Innovation Exhibition”, уникалното кулинарно изложение, в което главни действащи шеф-готвачи бяха студентите от Институт по кулинарни изкуства...
В неделя е време за … Паста талиателе със скариди и сос от скариди
Здравейте, приятели на BGtourism.BG!
Това е втората рецепта на нашата нова рубрика „В неделя е време за …“. Често хората се чудят какво да приготвят...
Kулинарни лагери за ученици – възможности за обучение и вдъхновение с HRC Culinary Academy
София. HRC Culinary Academy с гордост обявява възможността за организиране на кулинарни лагери за ученици, които търсят начин да се потопят в света на...
Министър Динкова посети Баският кулинарен център
Сан Себастиан. Аромати, богатство от вкусове и кулинарно изкуство. Това представиха 8 мастър шефс на официалната вечеря по време на 8-ия Глобален форум за...
Шарена палитра от кулинарни иновации ще представят студентите от Институт по кулинарни изкуства
Варна. Предстои поредното издание на “Food Innovation Exhibition”, уникалното кулинарно изложение, в което главни действащи шеф-готвачи са студентите от Институт по кулинарни изкуства към...
Замириса на … сарми и кюфтета, наближава празникът на Генерал Тошево
Второто издание на Фестивала на сармата и кюфтето ще се проведе на връх празника на Генерал Тошево - 8 ноември, четвъртък. Част от празничната...
Ренесансово докосване в курорта “Св. св. Константин и Елена”, организират вечеря и изложба на...
Св. св. Константин и Елена. На 03.02.2024 г., от 19:00 часа, к.к. “Св. св. Константин и Елена” предлага възможността да се потопите в света...
Посланиците на Индонезия и Полша ще бъдат специални гости на Street food & Art...
Индонезийски танци ще допълнят екзотичното културно пътешествие
Варна. Посланиците на Индонезия – Н.Пр. г-жа Сри Астари Расджид и на Полша – Н.Пр. Мачей Шимански ще...
16 февруари на GastronomiX в София: Денят на сладкарството и шоколатиерството
София. Съкровищница от знания за всеки с интерес в сладкарството и шоколатиерството. Така можем да бъде определен последния ден на GastronomiX – 16 февруари....
Вина от сорт Совиньон Блан със ЗНП и ЗГУ “Черноморски район”
Варна. Совиньон блан е бял винен сорт грозде и е един от най-разпространените и търсени в света. Средно устойчив е на ниски зимни температури. Най-добри резултати...