Бутиков хотел в България разработи алтернатива на стандартната почивка
Обзор. Нова концепция за почивка е разработена от мениджърския състав на бутиков хотел в България. Тя изцяло е в полза на госта. Черешката на...
Несебър се сдоби със сладък туристически символ
Несебър. Град Hесебър се сдоби със сладък туристически символ. Десертът "Вятърната мелница" е сувенир, който може да бъде опитан на място, както и да...
Тази седмица: Брутално вкусна рецепта от шеф Бойкинов от Пловдив – Бон филе от...
Традиционно всяка седмица продължаваме да Ви представяме най-добрите български готвачи, както и с рецептите им да Ви провокираме да ги реализирате в своята кухня....
Любопитно: Пъпеш в село Българево удари 8 килограма на кантара
с. Българево, Каварна. С 8-килограмов пъпеш започна сезонът за българевски производител. Пъпеш с тегло 8.060 кг. е бил първият, узрял плод в оранжерията на...
Студентите от Институт по кулинарни изкуства впечатлиха преподаватели и публика с кулинарни иновации
Варна. Днес се проведе поредното издание на “Food Innovation Exhibition”, уникалното кулинарно изложение, в което главни действащи шеф-готвачи бяха студентите от Институт по кулинарни...
Ресторант в Банско спечели престижната награда за „Най-добър хотелски ресторант на България“ от Световните...
Банско. Изисканият а ла карт ресторант „Коме Прима“ на Кемпински Хотел Гранд Арена Банско бе отличен с наградата „Най-добър хотелски ресторант 2022“ от Световните кулинарни награди.
Гласуването се...
Главният готвач на Riu Palace Sunny Beach: Кулинарията е изкуство, обичам да експериментирам и...
Слънчев бряг. 98% от салатите и ястията в най-новия петзвезден хотел от световноизвестната веригата на Riu в България – Riu Palace Sunny Beach, се приготвят...
Ново злато в колекцията на винарна “ДиВес Естейт” от Винария ‘2023
Пловдив. Винарна “ДиВес Естейт” се представи повече от успешно на провелата се Международна изложба за лозарство и винарство Винария‘2023 в гр. Пловдив. Две от...
Брилянтен кулинарен екип от Варна покори Солун
Варна. Шеф-инструктор и студенти на Института по кулинарни изкуства към Висше училище по мениджмънт взеха участие в 11-тото Южноевропейско кулинарно състезание, което се проведе...
Български готвач е №1 при ястията в кулинарно събитие на остров Мадейра
Варна. Главният готвач на Грифид хотели Петър Йоргов приготви най-вкусното ястие и бе отличен с първо място по време на специализираната работилница Fine World...