Bgtourism.bg    Airnews.bg    Spatourism.bg    Jobs.bgtourism.bg    Destinations.bg
Бутиков хотел в България разработи алтернатива на стандартната почивка

Бутиков хотел в България разработи алтернатива на стандартната почивка

Обзор. Нова концепция за почивка е разработена от мениджърския състав на бутиков хотел в България. Тя изцяло е в полза на госта. Черешката на...
Несебър се сдоби със сладък туристически символ

Несебър се сдоби със сладък туристически символ

Несебър. Град Hесебър се сдоби със сладък туристически символ. Десертът "Вятърната мелница" е сувенир, който може да бъде опитан на място, както и да...
Тази седмица: Брутално вкусна рецепта от шеф Бойкинов от Пловдив – Бон филе от Източнобалканска свиня

Тази седмица: Брутално вкусна рецепта от шеф Бойкинов от Пловдив – Бон филе от...

Традиционно всяка седмица продължаваме да Ви представяме най-добрите български готвачи, както и с рецептите им да Ви провокираме да ги реализирате в своята кухня....
Любопитно: Пъпеш в село Българево удари 8 килограма на кантара

Любопитно: Пъпеш в село Българево удари 8 килограма на кантара

с. Българево, Каварна. С 8-килограмов пъпеш започна сезонът за българевски производител. Пъпеш с тегло 8.060 кг. е бил първият, узрял плод в оранжерията на...
Студентите от Институт по кулинарни изкуства впечатлиха преподаватели и публика с кулинарни иновации

Студентите от Институт по кулинарни изкуства впечатлиха преподаватели и публика с кулинарни иновации

Варна. Днес се проведе поредното издание на “Food Innovation Exhibition”, уникалното кулинарно изложение, в което главни действащи шеф-готвачи бяха студентите от Институт по кулинарни...
Ресторант в Банско спечели престижната награда за „Най-добър хотелски ресторант на България“ от Световните кулинарни награди

Ресторант в Банско спечели престижната награда за „Най-добър хотелски ресторант на България“ от Световните...

Банско. Изисканият а ла карт ресторант „Коме Прима“ на Кемпински Хотел Гранд Арена Банско бе отличен с наградата „Най-добър хотелски ресторант 2022“ от Световните кулинарни награди. Гласуването се...
Главният готвач на Riu Palace Sunny Beach: Кулинарията е изкуство, обичам да експериментирам и да оставям нещо от себе си

Главният готвач на Riu Palace Sunny Beach: Кулинарията е изкуство, обичам да експериментирам и...

Слънчев бряг. 98% от салатите и ястията в най-новия петзвезден хотел от световноизвестната веригата на Riu в България – Riu Palace Sunny Beach, се приготвят...
Ново злато в колекцията на винарна “ДиВес Естейт” от Винария ‘2023

Ново злато в колекцията на винарна “ДиВес Естейт” от Винария ‘2023

Пловдив. Винарна “ДиВес Естейт” се представи повече от успешно на провелата се Международна изложба за лозарство и винарство Винария‘2023 в гр. Пловдив. Две от...
Брилянтен кулинарен екип от Варна покори Солун

Брилянтен кулинарен екип от Варна покори Солун

Варна. Шеф-инструктор и студенти на Института по кулинарни изкуства към Висше училище по мениджмънт взеха участие в 11-тото Южноевропейско кулинарно състезание, което се проведе...
Български готвач е №1 при ястията в кулинарно събитие на остров Мадейра

Български готвач е №1 при ястията в кулинарно събитие на остров Мадейра

Варна. Главният готвач на Грифид хотели Петър Йоргов приготви най-вкусното ястие и бе отличен с първо място по време на специализираната работилница Fine World...