Bgtourism.bg    Spatourism.bg    Jobs.bgtourism.bg    Destinations.bg
Шеф Манчев: До две години България може да има ресторанти със звезда Мишлен

Шеф Манчев: До две години България може да има ресторанти със звезда Мишлен

Истанбул. "До две години България може да има ресторанти със звезда Мишлен. Срокът е реалистичен.", заяви пред Bgtourism.bg в Истанбул шеф Иван Манчев. Той...
Кокетна пекарна в Италия вдъхнови Мариета и приятеля й да стартират свой бизнес в Добрич

Кокетна пекарна в Италия вдъхнови Мариета и приятеля й да стартират свой бизнес в...

Добрич. Малка и кокетна пекарна в Италия вдъхнови Мариета Милева и приятеля й да отворят своя в родния си град Добрич. Точно 11 месеца...
Преди старта на сезона: Нараснало е търсеното на замразени печива и десерти, класическите кроасани и денишите със сладко са най-желани от туристите

Преди старта на сезона: Нараснало е търсеното на замразени печива и десерти, класическите кроасани...

София. Класическите кроасани и мини денишите със сладко са най-търсени на блок масите в хотелите у нас, съобщи Йордан Абрашев - собственик на компанията...

Силвена Роу: Вечеря без десерт е като секс без оргазъм

С тази фраза започва нейният път към върха на висшата кулинария. Вижте разказа на тази знаменита жена от първо лице Не е тайна, че шеф...
Средиземноморски ресторант в Банско отново признат за посланик на италианското качество

Средиземноморски ресторант в Банско отново признат за посланик на италианското качество

Банско. Италианската търговска камара в България връчи почетните плакети за 2020 г. на сертифицираните с марка за качество „Италианско гостоприемство“ ресторанти. Официалната церемония по...
5G кулинарни емоции в ресторанта на шеф Андре Токев

5G кулинарни емоции в ресторанта на шеф Андре Токев

София. Четвъртък следобед в центъра на София през август е страшна жега. Това всеки може да си го представи. Но шестима любители готвачи не...
Брилянтен кулинарен екип от Варна покори Солун

Брилянтен кулинарен екип от Варна покори Солун

Варна/Солун. В периода 17-20 февруари 2023 шеф-инструктори и студенти на Институт по кулинарни изкуства към Висше училище по мениджмънт взеха участие в 12-тото Международно...
Златко Златанов: Велинград е готов да очарова гостите си с родопско меню

Златко Златанов: Велинград е готов да очарова гостите си с родопско меню

Велинград. Туристическият бизнес във Велинград е изцяло готов да посрещне своите гости веднага, след като бъдат разхлабени обявените мерки за ограничаване разпространение на COVID-19....
Специално предложение от шеф Филип Петров: Диня и зелено сирене от черни вит

Специално предложение от шеф Филип Петров: Диня и зелено сирене от черни вит

Той се казва Филип Петров и има повече от 10 години натрупан международен опит като Шеф-готвач. Работил е  като главен готвач в А ла...
Обявиха кога ще бъде Бялата вечеря на тайното място в София, започнаха записванията

Обявиха кога ще бъде Бялата вечеря на тайното място в София, започнаха записванията

София. Четвъртото издание на Бялата вечеря ще бъде на 12 юли в София, обявиха организаторите. Изисканият градски пикник крие много тайни и изненади. Знае...