Bgtourism.bg    Spatourism.bg    Jobs.bgtourism.bg    Destinations.bg
ABAX - ZANZIBAR
Заведенията обявиха стачна готовност, настояват да отворят на 1 февруари

Заведенията обявиха стачна готовност, настояват да отворят на 1 февруари

София. Ако решението на щаба и правителството в четвъртък не е в интерес на бранша и не кореспондира с нашите искания, преминаваме към ефективни...
БАЗ участва активно в разработването  на облекчения за бизнеса в София

БАЗ участва активно в разработването на облекчения за бизнеса в София

София. Българската асоциация на заведенията участва активно в преговорите със Столична община за удължаване на мерките в подкрепа на бизнеса на територията на София....
Шопската салата е била измислена през 1955 г. в курорта “Св. Св. Константин и Елена”

Шопската салата е била измислена през 1955 г. в курорта “Св. Св. Константин и...

Оригиналната рецепта за Шопската салата е измислена и утвърдена през 1954-55 г. в ресторант "Черноморец" в курорта "Св. св. Константин и Елена" ("Дружба" 1957...
В Грифид хотел Вистамар организират авторска вечеря със 7-степенно меню “Grifid Chefs и приятели”

В Грифид хотел Вистамар организират авторска вечеря със 7-степенно меню “Grifid Chefs и приятели”

Златни пясъци. 7-степенно меню включва първата авторска вечеря "Grifid Chefs и приятели", която ще се проведе на 5 октомври в Грифид хотел Вистамар в курорта...
Валери Симеонов в Бургас: Ресторантите и заведенията трябва да отворят на 4 февруари

Валери Симеонов в Бургас: Ресторантите и заведенията трябва да отворят на 4 февруари

Бургас. Валери Симеонов обяви в Бургас, че ресторантите и заведенията трябва да отворят на 4 февруари, съобщава кореспондентът на Bgtourism.bg Давид Сукнаров. Връщането на...

Ресторант в Миконос сюрпризира турист с 591 евро за 6 броя калмари

Миконос. Турист в Миконос се оплака, че е получил висока сметка от 836 евро, след като е посетил ресторант в Миконос, съобщи в. "Сън"....
Главният сладкар на хотел Парадайс блу е в ТОП 3 на България

Главният сладкар на хотел Парадайс блу е в ТОП 3 на България

Главният сладкар на петзвездния хотел Парадайс блу в курорта Албена Елина Такева получи наградата за престижното трето място за „Най-добър сладкар“, който е част...
Ново на изложението “Вино, национални храни и туризъм” в Добрич – млад готвач, работил в ресторанти с мишлен звезди, ще готви за посетителите

Ново на изложението “Вино, национални храни и туризъм” в Добрич – млад готвач, работил...

Добрич. Млад готвач от Добрич, който е завършил кулинарна академия в Швейцария и е работил рамо до рамо до готвачи в ресторанти с мишлен...
Собствениците на заведения: Нито крачка назад! Фалитът не е решение на пандемията

Собствениците на заведения: Отнета е възможността на над 1 млн. българи да живеят свободно

София. Българската асоциация на заведенията и Сдружението на заведенията в България очакват решението дали тестовете за антитела ще бъдат включени при получаването на „зелен...
Две браншови организации на заведенията обявяват бойкот на зелените сертификати

Две браншови организации на заведенията обявяват бойкот на зелените сертификати

София. Българската асоциация на заведенията и Сдружението на заведенията в България обявяват "тотален бойкот" на заповедта за въвеждане на зелен сертификат за обществени дейности...