Валери Симеонов
Slide
Slide

Бургас. Валери Симеонов обяви в Бургас, че ресторантите и заведенията трябва да отворят на 4 февруари, съобщава кореспондентът на Bgtourism.bg Давид Сукнаров. Връщането на учениците от 5-ти до 12-ти клас е много по-рисково от отварянето на ресторантите и баровете, каза зам.-председателят на НС и съпредседател на „Обединени патриоти“ Валери Симеонов.

„Съвсем разбираемо и логично е че, когато в една стая влезе този един клас, той помежду си общува. При тях емоциите са по-силни, взаимоотношенията им са доста по-топли и едно евентуално разпространение на заразата е по-рисково, отколкото в едно заведение. В един ресторант хората отиват с близки и приятели. Обикновено масата е за четирима човека. Има и ограничения и няма как да се прехвърли заразата при положение, че се спазва дистанция, каза Симеонов.

Според него исканията на ресторантьорите за отваряне са основателни. По думите на Валери Симеонов от момента, в който учениците се върнат, трябва и ресторантите и баровете да отворят. Категоричен е обаче, че нощните заведения трябва да останат затворени.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във Facebook, Instagram, Telegram, LinkedIn, YouTube.

Разгледай списанието на bgtourism.bg

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Най-важните новини от туризма в България

Сподели публикацията