Slide
Slide

Хамбург. Един от водещите туроператори в Германия – DER Touristik, предприе важна стъпка за увеличаване на продажбите си в Европа. 36-годишният Георг Шмиклер бе назначен за главен изпълнителен директор на Group Hotel Division, съобщи fvw. С този ход компанията обединява своите хотелски дейности и ги дава под ръководството на Георг Шмиклер, който е възпитаник на Училището по управление на Ото Бейсхайм (WHU) и на университета в Станфорд. 

Германия въвежда по-строги гранични проверки за овладяване на COVID-19

Той е работил в туристическата компания на различни позиции, като последно е бил старши вицепрезидент, отговарящ за стратегията в подгрупата по туризъм. Шмиклер има ключова роля при придобиванията на Fischer Reisen в Прага и Travel Brands SA в Букурещ, както и в разширяването на хотелския сектор. Сега той трябва да подтикне целия хотелски бизнес заедно с отделните мениджъри на брандове и в новата си роля да търси партньори и външни инвеститори за реализиране на идеите на компанията в хотелиерството.

Здравният министър днес ще издаде нова заповед, ще се изисква PCR тест от граждани, идващи от трети страни и от ЕС

„Направихме целенасочени инвестиции в хотелиерството и ще насърчим сътрудничеството с нашите туроператори и продажбите на почивки в Европа“, казва Сьорен Хартман, главен изпълнителен директор на DER Touristik Group. „Нашата цел е разширяване: заедно с външни партньори и инвеститори на хотели, ние искаме да мащабираме нашите силни хотелски марки и да ги управляваме сами“, добави Хартман.

Има значение кой и кога Ви информира! Последвайте нашите страници за бърза, достоверна и актуална информация във Facebook, Instagram, Telegram, LinkedIn, YouTube.

Разгледай списанието на bgtourism.bg

Запознайте се с възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – авторитетен и независим източник на информация!

Най-важните новини от туризма в България

Сподели публикацията