Bgtourism.bg    Airnews.bg    Spatourism.bg    Jobs.bgtourism.bg    Destinations.bg
Българската асоциация на заведенията и Стопанска академия „Д. А. Ценов” подписаха меморандум за сътрудничество

Българската асоциация на заведенията и Стопанска академия „Д. А. Ценов” подписаха меморандум за сътрудничество

София. Меморандум за сътрудничество сключиха Стопанска академия „Димитър А. Ценов”, катедра „Икономика и управление на туризма” и сдружение „Българска асоциация на заведенията”. Подписи под...
Сладкарница “Неделя” планира да отвори обект в Добрич през 2019 г.

Сладкарница “Неделя” планира да отвори обект в Добрич през 2019 г.

През 2019 г. в Букурещ ще има нови десет сладкарници "Неделя" плюс производствен цех. Планираната инвестиция е 1 милион евро, съобщи за "Капитал" Георги...

Суши вечерите в Добрич вървят като топъл хляб

Вечерите в Добрич вече не са същите от тази пролет. Те са тематични, те са оригинални, красиви и поднесени с вкус. Главните „виновници“ са...
Сервитьорка получи 10 000 долара бакшиш

Сервитьорка получи 10 000 долара бакшиш

Събота е! Клиент на заведение поръчва две чаши минерална вода. Сервитьорката Алейна Къстър сервира желаната напитка, а след това изненадващо получава голям бакшиш от...
Все по-трудно става да се резервира място в Копа клуб – романтичните иглута край Темза

Все по-трудно става да се резервира място в Копа клуб – романтичните иглута край...

Coppa Club е спокойно място, което може да се използва за каквото и да е било. По цял ден всеки ден. Лондон. Отваря врати през...
Главният сладкар на хотел Парадайс блу е в ТОП 3 на България

Главният сладкар на хотел Парадайс блу е в ТОП 3 на България

Главният сладкар на петзвездния хотел Парадайс блу в курорта Албена Елина Такева получи наградата за престижното трето място за „Най-добър сладкар“, който е част...

Финлaндcĸaтa вepигa за бързо хранене Неѕburgеr отваря ресторант в Добрич

Добрич. Веригата за бързо хранене Hesburger скоро ще открие свой ресторант в Добрич. В момента финландската семейна верига има свои заведения в София, Пловдив,...
От утре: Нови правила за носенето на маска на работните места у нас

Почти половината заведения в България работят със 100% ваксиниран персонал

София. 42,2% от заведенията са с напълно ваксиниран или близо до 100-те % ваксиниран персонал, показва национално проучване, проведено от Българската асоциация на заведенията...
Собственикът на Мидената ферма пред bgtourism.bg: Цената на пържените картофи при нас е висока, за да не ги поръчват

Собственикът на Мидената ферма пред bgtourism.bg: Цената на пържените картофи при нас е висока,...

Каварна. "Цената на пържените картофи в мидената ферма е висока, за да не ги поръчват. Мидената ни ферма е тематично заведение, което предлага над...
Пощенска кутия за приказки акостира в Добрич

Пощенска кутия за приказки акостира в Добрич

Добрич. "Пощенска кутия за приказки“ акостира в бар "Звезда" в Добрич на 9 декември - от 20 часа, съобщиха от заведението. "Заповядайте в бар "Звезда",...