Собственикът на Мидената ферма пред bgtourism.bg: Цената на пържените картофи при нас е висока,...
Каварна. "Цената на пържените картофи в мидената ферма е висока, за да не ги поръчват. Мидената ни ферма е тематично заведение, което предлага над...
Пощенска кутия за приказки акостира в Добрич
Добрич. "Пощенска кутия за приказки“ акостира в бар "Звезда" в Добрич на 9 декември - от 20 часа, съобщиха от заведението.
"Заповядайте в бар "Звезда",...
Орлин Попов: Първият ресторант “Хепи” в Лондон е стратегически ход
Създадената преди близо 25 години българска верига ресторанти "Хепи" прави решаваща крачка за разширяването си извън страната, като отваря заведение на "Пикадили съркъс" в...
Пролетният Restaurant Week 2022 стартира с най-интересните характерни и нови ресторанти в София, Пловдив...
Фестивалът включва 29 ресторанта, с по две специални тристепенни менюта на фиксирана промоционална цена, в продължение на 9 дни (7-15 май)
София. Restaurant Week е...
14 родни ресторанта се включват в най-голямото събитие в света, което почита френската кухня
София. Най-голямото събитие в света, което почита френската храна - "Вкусът на Франция" (Goût de France), отново ще бъде отбелязано на 21 март, съобщава...
Нов хотел отваря врати в Кранево, Algara Beach посреща първите си гости на 25...
Кранево. Нов хотел отваря врати в Добричка област. Първите гости ще бъдат посрещнати на 25 май. Става въпрос за Algara Beach, който се намира...
“Черноморска кухня”: Шеф Валентин Иванов – готвачът от Добрич с бърза и успешна кариера
Варна. Продължаваме да представяме готвачите, които подкрепиха проекта "Черноморска кухня". Техните уникални рецепти достигат от тях директно до вашата кухня. Днес във фокуса на...
Музикаутор: Завеждаме над 50 дела срещу некоректни туристически и търговски обекти
София. За последното тримесечие представители на Музикаутор осъществиха над 80 посещения на обекти в страната, в които се установи използване на световния музикален репертоар...
Топ 20 на най-комичните надписи в хотели, ресторанти и магазини
Несъмнено пътуването в други страни ни зарежда с незабравими преживявания и ни оставя прекрасни спомени, които да ни усмихват дълго време след като се...
Готвач, работил 10 г. в Мишлен, ще демонстрира рецепти и методи за работа със...
Шеф Веселин Калев, който има 10-годишен стаж в германски ресторанти с 1 и 2 звезди Мишлен, ще изнесе демонстрация на живо по време на...