Голяма част от екипа на ресторанта на Algara Beach бе в основата на високото качество в обслужването на гостите на петзвездния хотел Фламинго Гранд Хотел и СПА в съседния курорт Албена
Slide
Slide
Кранево. Нов хотел отваря врати в Добричка област. Първите гости ще бъдат посрещнати на 25 май. Става въпрос за Algara Beach, който се намира във ваканционно селище Кранево. Той е разположен на самия плаж в южната част на спокойното морско селце. Съчетанието на топлото море, златния пясък и красивите градини е гаранция за пълноценна и хармонична почивка.
За предстоящия сезон Algara Beach селектира екип от професионалисти в туристическия бранш, който знае как да задоволи своите гости и да направи мероприятията специални. Управител на ресторанта е Радослав Киров, а на хотела – Георги Илиев.
Комплексът предлага на своите гости 155 комфортни и луксозни стаи, разпределени в 4 сгради, както и 12 просторни семейни вили.
All inclusive програмата дава възможност на нашите гости да опитат от разнообразието и изкушенията на българската и световната кухня. На разположение са: 1 основен бюфет ресторант, 1 тематичен Български а-ла-карт ресторант и 1 тематичен Средиземноморски а-ла-карт ресторант. Към тях прибавяме Lobby bar и Beach snack bar, предлагащ обслужване на самия пясък.
Паркът на хотела се простира на площ от 85 000 кв м, което го прави чудесно място за спокойни разходки.
Погрижили са се и за добрата кондиция на гости си. Комплексът притежава футболно, волейболно и баскетболно игрище, тенис корт, тенис маса както и кортове за плажен волейбол.
Сподели публикацията