Терма вилидж в Кранево е едно от прекрасните места по българското Черноморие, където туристите през всички сезони могат да се насладят на удобството на домакините, както и на прекрасния плаж от април до октомври.
Slide
Slide

Кранево. Петзвездният ваканционен комплекс на брега в Кранево Therma Village се включи в инициативата Нощ на Музеите и Галериите Варна 2019! Тази година организаторите са осигурили 20 награди, но една от тях прави впечатление и е много желана и атрактивна. Наградата е уикенд за двама в Therma Village на брега на морето.

Резултат с изображение за Therma Village

Комплексът Therma Village е разположен на площ от 4 хектара. На територията на ваканционното селище са разположени два петзвездни хотела с открити и закрити басейни с минерална вода, спа центрове с луга лечение, открит басейн с олимпийски размери, закрита ледена пързалка, предназначена както за професионални спортисти, така и за любители на кънките, осем луксозни двуетажни вили, специален корпус за настаняване „Therma Camp&Pool“ на спортисти и техните треньори, спортни площадки, оборудван плаж, ресторанти, барове, пицария, спортни площадки и паркова зона за отдих.

Резултат с изображение за Therma Village

Това е перфектното място за почивка, за тези които обичат природата, пълноценната почивка и екологията.

Очаквайте в следващите дни правилата на играта, тук на сайта, както и всички останали награди.

Сподели публикацията