Готвач, работил 10 г. в Мишлен, ще демонстрира рецепти и методи за работа със...
Шеф Веселин Калев, който има 10-годишен стаж в германски ресторанти с 1 и 2 звезди Мишлен, ще изнесе демонстрация на живо по време на...
Дълги опашки за безплатни дюнери в Добрич
Добрич. Дълги опашки се извиха днес в Добрич. Точно в 10 часа отвори врати новия търговски обект в началото на центъра на Добрич, който...
Кулинарните тв формати направиха патешкото месо по-търсено, на пазара вече има нов продукт
Изложението в Добрич „България – вино, храна и туризъм“ се оказа сцена за премиера за няколко топ продукта. Един от тях е на утвърдената...
Заведенията обявиха стачна готовност, настояват да отворят на 1 февруари
София. Ако решението на щаба и правителството в четвъртък не е в интерес на бранша и не кореспондира с нашите искания, преминаваме към ефективни...
Заведенията няма да затварят, започват масови проверки за спазването на мерките
София. Необходимо е контролът по спазване на противоепидемичните мерки да бъде засилен и в нощните клубове, и в дискотеките. Около това се обединиха министърът...
Ресторантьор от Мелник ще ползва 10 г. езерото в парка на Сандански срещу 550...
Сандански. Ресторантьорът с бизнес в Мелник Георги Георгиев е новият наемател на най-атрактивния имот в парк “Свети Врач” в Сандански – обект “Езерото”, включващ...
Изумително! Столичен ресторант вече ни предлага кафе…с облаче захарен памук!
Да, пухкаво облаче, от което вали...захар! Директно в чашата!
София. Само три заведения в света предлагат любимата ароматна напитка, поднесена по този иновативен начин.
Едно от...
Мениджър с над 20 години опит в туризма е първият Chief People Officer на...
София. Бойко Манев ще заеме длъжността Chief People Officer (CPO) в "Самекс" ЕООД, франчайзии на KFC и Nordsee, съобщиха за Bgtourism.bg от компанията. Самекс...
Ричард Алибегов: Заведенията инвестираха между 3000 и 8000 лева в обектите си заради пандемията,...
София. „Заведенията инвестираха между 3000 и 8000 лева в обектите си заради пандемията. Вложиха средства за оборудване, за дезинфекция и обезопасяване. Ще подходим отговорно...
Готвач от Добрич получи неочаквано обаждане. Топ хотел в света го покани на работа...
На 16 г. е започнал като мияч в ресторант. После е мерил с линийка сушито в японски ресторант, а това лято е подготвял вечеря...