Slide
Slide
Slide
Slide

Да, пухкаво облаче, от което вали…захар! Директно в чашата!

София. Само три заведения в света предлагат любимата ароматна напитка, поднесена по този иновативен начин.
Едно от тях е ресторант Bulgar, който се намира в петзвездния хотел Маринела.
Изобретено от московския готвач Владимир Шагов и доскоро предлагано само в петербургската сладкарница Double B и кафене Mellower Coffee в Китай, нестандартно презентираното кафе вече е част и от възхитителното меню на ресторант Bulgar.
Клиентите споделят, че изживяването е невероятно, сякаш мислено се пренасят в детските си години. Веднага щом облачето бъде докоснато от парата на напитката, от него завалява сладък дъжд. При това, само в ресторант Bulgar, всеки сам може да избере цвета, в който иска да заформи своята малка буря в чаша кафе!
Екипът на Bulgar прави и друго нововъведение, с което грабва най – малките си посетители – кълбо сладост, посипано с цветни пръчици, върху чаша топъл шоколад или какао!

Управителят на ресторанта Ивайло Цветанов споделя пред информационна агенция BGtourism.BG, че е впечатлен от емоцията, която предизвиква облакът захарен памук: „Разбира се, за нас всеки гост е специален! Наш приоритет е да го накараме да почувства наслада в иначе забързаното ежедневие, да събудим спомен, да бъде изживяване, да изпита емоция с всяко ястие или напитка. Облачето захарен памук също е част от това наше виждане – пренасяме един хубав спомен, спомен за безгрижен слънчев ден, изпълнен с приятели, игри и захарен памук от панаира.
Целта ни е да видим искреното щастие, изписано върху лицата на нашите гости“, споделя Цветанов пред BGtourism.BG. Кафето с облаче вече се радва на голям интерес не само сред редовните клиенти на ресторант Bulgar, но се превърна и в хит сред чужденците, които са избрали да отседнат в хотел Маринела за своето бизнес пътуване или градски уикенд в българската столица. Със сигурност това вече е най-любимото облаче, което не разваля времето на клиентите, а доставя наслада за сетивата. Време е за сладък и успешен ден с любимата ни ароматна напитка – в ресторант Bulgar!

Сподели публикацията