Slide
Slide

Вечерите в Добрич вече не са същите от тази пролет. Те са тематични, те са оригинални, красиви и поднесени с вкус. Главните „виновници“ са не просто шефове в кухнята, а Богове, които са накарали не един или двама своите клиенти да се предадат пред Негово Величество Храната и да оближат своите пръсти.

Екипът на Walnuts Life & Food

Те са Митко и Вяра, така им казват всички приятели по света. Щом се сетим за тях, се досещаме за любовта, за сладкото и соленото, за вечерта и нощта, за красивите вечери, в които поднасят на своите гости ястия и десерти, създадени с много любов. Защото просто обичат работата си, и не само – и приятелите си! През годините на своя професионален път са натрупали безценен опит по всички краища на континента. Оставили са своята незабравима следа в десетки елитни заведения, а сега решиха да отворят своя ресторант в Добрич Walnuts Life & Food. Заведението освен, че посреща своите гости с богато и интересно меню, то предлага и тематични вечери – суши вечери, бургер фиеста, вечер на турската кухня, мексиканска вечер и много други.  А отзвукът от тях – Отличен 6 във всички специализирани туристически интернет платформи.

Часовниците в Walnuts Life & Food тиктакат за поредната тематична вечер, а тя е на прага ни – на 23 октомври, вторник. За 12-и път се организира суши вечер и на всички досега заведението се е пръскало по шевове си. Специално за вечерята с азиатски привкус е ангажиран суши майстора от Варна с международен опит Станислав Харалампиев. Голямата атракция на вечерта е, че вкусното суши се прави на живо пред гостите на заведението, а продуктите са от най-висок клас.

Утре вечер гостите ще могат да опитат и от невероятни десерти от новото зимно меню, приготвени от шеф Вяра Торозова – леар кейк с авокадо, маскарпоне и домашно малиново кули, френски шоколадов пай, кокосово крем брюле и други. За сладките изкушения специално до Добрич са идвали гости на града от далечни страни като Нова зеландия, Бразилия, САЩ и много други.

Шеф Димитър Димитров вече е готов да задоволи и най-изтънчения кулинарен вкус, а от скоро домакините имат и собствено вино – слънчево, създадено с любов, което е прекрасно допълнение към вкусната кухня в ресторанта или у дома.

Следващият специален ден е Бургер фиестата на 30 октомври, а всеки, който обича храната може да си подари празник всеки ден в Walnuts Life & Food!

  • Харесай страницата на BGtourism.BG и във фейсбук ТУК, за да научавате по-бързо новините ни!
  • Изпращайте снимки и информация на office@bgtourism.bg по всяко време!
Сподели публикацията