Bgtourism.bg    Airnews.bg    Spatourism.bg    Jobs.bgtourism.bg    Destinations.bg
Шарена палитра от кулинарни иновации представиха студентите от Институт по кулинарни изкуства

Шарена палитра от кулинарни иновации представиха студентите от Институт по кулинарни изкуства

Варна. Проведе се поредното издание на “Food Innovation Exhibition”, уникалното кулинарно изложение, в което главни действащи шеф-готвачи бяха студентите от Институт по кулинарни изкуства...
Огромен интерес към новооткритата кулинарна академия в Слънчев бряг (снимки + видео)

Огромен интерес към новооткритата кулинарна академия в Слънчев бряг (снимки + видео)

Слънчев бряг. При голям интерес днес в курорта "Слънчев бряг" бе открита кулинарна академия. Тя събра в екип трима от най-добрите ни шеф-готвачи у...

Kулинарни лагери за ученици – възможности за обучение и вдъхновение с HRC Culinary Academy

София. HRC Culinary Academy с гордост обявява възможността за организиране на кулинарни лагери за ученици, които търсят начин да се потопят в света на...

Звездният шеф Симеон Николов се завръща в HRC Culinary Academy с тематична вечеря и...

София. С гордост споделяме за изключителния успех на специалната тематична вечеря From Farm to Table, проведена на 19 ноември 2024 г. в нашия учебен...
Замириса на … сарми и кюфтета, наближава празникът на Генерал Тошево

Замириса на … сарми и кюфтета, наближава празникът на Генерал Тошево

Второто издание на Фестивала на сармата и кюфтето ще се проведе на връх празника на Генерал Тошево - 8 ноември, четвъртък. Част от празничната...
“Черноморска кухня”: Грилован паламуд от шеф Димитър Дичев

“Черноморска кухня”: Грилован паламуд от шеф Димитър Дичев

Юни е! Морските деликатеси все по-често присъстват в нашето меню. Днес ви представяме една оригинална рецепта на шеф Димитър Дичев от Пловдив, който заедно...
В неделя е време за … Паста талиателе със скариди и сос от скариди

В неделя е време за … Паста талиателе със скариди и сос от скариди

Здравейте, приятели на BGtourism.BG! Това е втората рецепта на нашата нова рубрика „В неделя е време за …“. Често хората се чудят какво да приготвят...
Брилянтен кулинарен екип от Варна покори Солун

Брилянтен кулинарен екип от Варна покори Солун

Варна/Солун. В периода 17-20 февруари 2023 шеф-инструктори и студенти на Институт по кулинарни изкуства към Висше училище по мениджмънт взеха участие в 12-тото Международно...
Златко Златанов: Велинград е готов да очарова гостите си с родопско меню

Златко Златанов: Велинград е готов да очарова гостите си с родопско меню

Велинград. Туристическият бизнес във Велинград е изцяло готов да посрещне своите гости веднага, след като бъдат разхлабени обявените мерки за ограничаване разпространение на COVID-19....
Радка е новият MasterChef на България, Николай и Лора се представиха достойно!

Радка е новият MasterChef на България, Николай и Лора се представиха достойно!

София. Новият MasterChef на България е Радка Булман. Тя е на 37 години от Девня и получава голямата награда от 100 000 лева в...