Шарена палитра от кулинарни иновации представиха студентите от Институт по кулинарни изкуства
Варна. Проведе се поредното издание на “Food Innovation Exhibition”, уникалното кулинарно изложение, в което главни действащи шеф-готвачи бяха студентите от Институт по кулинарни изкуства...
Огромен интерес към новооткритата кулинарна академия в Слънчев бряг (снимки + видео)
Слънчев бряг. При голям интерес днес в курорта "Слънчев бряг" бе открита кулинарна академия. Тя събра в екип трима от най-добрите ни шеф-готвачи у...
Kулинарни лагери за ученици – възможности за обучение и вдъхновение с HRC Culinary Academy
София. HRC Culinary Academy с гордост обявява възможността за организиране на кулинарни лагери за ученици, които търсят начин да се потопят в света на...
Звездният шеф Симеон Николов се завръща в HRC Culinary Academy с тематична вечеря и...
София. С гордост споделяме за изключителния успех на специалната тематична вечеря From Farm to Table, проведена на 19 ноември 2024 г. в нашия учебен...
Замириса на … сарми и кюфтета, наближава празникът на Генерал Тошево
Второто издание на Фестивала на сармата и кюфтето ще се проведе на връх празника на Генерал Тошево - 8 ноември, четвъртък. Част от празничната...
“Черноморска кухня”: Грилован паламуд от шеф Димитър Дичев
Юни е! Морските деликатеси все по-често присъстват в нашето меню. Днес ви представяме една оригинална рецепта на шеф Димитър Дичев от Пловдив, който заедно...
В неделя е време за … Паста талиателе със скариди и сос от скариди
Здравейте, приятели на BGtourism.BG!
Това е втората рецепта на нашата нова рубрика „В неделя е време за …“. Често хората се чудят какво да приготвят...
Брилянтен кулинарен екип от Варна покори Солун
Варна/Солун. В периода 17-20 февруари 2023 шеф-инструктори и студенти на Институт по кулинарни изкуства към Висше училище по мениджмънт взеха участие в 12-тото Международно...
Златко Златанов: Велинград е готов да очарова гостите си с родопско меню
Велинград. Туристическият бизнес във Велинград е изцяло готов да посрещне своите гости веднага, след като бъдат разхлабени обявените мерки за ограничаване разпространение на COVID-19....
Радка е новият MasterChef на България, Николай и Лора се представиха достойно!
София. Новият MasterChef на България е Радка Булман. Тя е на 37 години от Девня и получава голямата награда от 100 000 лева в...