Bgtourism.bg    Airnews.bg    Spatourism.bg    Jobs.bgtourism.bg    Destinations.bg
Кокетна пекарна в Италия вдъхнови Мариета и приятеля й да стартират свой бизнес в Добрич

Кокетна пекарна в Италия вдъхнови Мариета и приятеля й да стартират свой бизнес в...

Добрич. Малка и кокетна пекарна в Италия вдъхнови Мариета Милева и приятеля й да отворят своя в родния си град Добрич. Точно 11 месеца...
Добрич се влюби в шарената и ръчно изработена паста на Кирил от Варна

Добрич се влюби в шарената и ръчно изработена паста на Кирил от Варна

Добрич. Ръчно изработена паста, която е накарала мнозина италианци да си оближат пръстите, се радва на голям интерес на Фермарския пазар в Добрич. Своят...
“Говорит Мечока Бен”: В Добрич е време за руска вечер и група “Грамофон”

“Говорит Мечока Бен”: В Добрич е време за руска вечер и група “Грамофон”

Добрич. Любимата група на добричлии – „Грамофон“, която има изключително богат репертоар от руски песни, ще гостува на 24 януари - четвъртък, в областния...
Няма такова меню! На Бабинден ресторант в Добрич ни изкушава с бабините вкусотии

Няма такова меню! На Бабинден ресторант в Добрич ни изкушава с бабините вкусотии

Добрич. Денят днес започва с "Любимата салата на баба" и завършва с "Бабината орехова торта". Това са само част от предложенията в оригиналното тематично...

В Майорка отваря хотел само за жени

Майорка отваря първия си хотел за жени, където мъжките гости ще бъдат напълно ЗАБРАНЕНИ. Хотелът е проектиран като пространство, където жените могат да се...
“В неделя е време за …” Пилешко филе с прошуто

“В неделя е време за …” Пилешко филе с прошуто

И този уикенд кулинарната ни рубрика „В неделя е време за …“ е в кухната на един от най-добрите готвачи в България – шеф...
“В неделя е време за …” интересен крем карамел от шеф-готвача на Астор Гардън

“В неделя е време за …” интересен крем карамел от шеф-готвача на Астор Гардън

И този уикенд кулинарната ни рубрика "В неделя е време за ..." е в кухната на един от най-добрите готвачи в България - шеф...
Шеф Андре Токев ще прави уникални сарми в Банско

Шеф Андре Токев ще прави уникални сарми в Банско

Банско. Сарма от скариди, боб чорба с трюфел масло, пържена баница с козе сирене, свински гърди с мед и дюля, паниран телешки мозък върху...
На Богоявление ресторант в Добрич дари топла храна на социална трапезария

На Богоявление ресторант в Добрич дари топла храна на социална трапезария

Добрич. В деня на един от най-големите християнски празници Богоявление екипът на ресторант Ел Мундо в Добрич осигури топъл обяд за хората в нужда...
В неделя е време за … Пушена сьомга в зимен стил

В неделя е време за … Пушена сьомга в зимен стил

"В неделя е време за ... " - Пушена сьомга в зимен стил. Това ни предлага тази седмица в кулинарната рубрика на BGtourism.BG шеф...