Риу Хелиос Парадайз, Снимка Руслан Йорданов
Slide
Slide

Слънчев бряг. RIU Hotels & Resorts отбеляза един успешен сезон в Обзор и Слънчев бряг, изпълен с много предизвикателства, съобщават от компанията за bgtourism.bg. Веднага след обявяване на извънредното положение в страната в средата на месец май, търговският отдел на веригата в България преразгледа маркетинговата си политика и насочи своите усилия към български и румънски пазар.

Лятото продължава: Румънските туристи чакат на опашка на границата заради атрактивните септемврийски оферти на хотелиерите ни

Съвместно с колегите си в Палма де Майорка бяха финализирани и приложени на място протоколите за превенция и безопасност. Мерките за сигурност бяха високо оценени от всички гости на хотелите. Особенна популярност добиха мерките за превенция за организиране на конферeнции и събития.

Гледката от стая 6007

„Имаме клиенти, които избраха Риу Хелиос Парадайз и Риу Палас Слънчев бряг основно поради големите зали, възможността за организиране на събития на открито, както и увереността, че персоналът на хотелите е добре обучен и стандартите за хигиена са на изключително високо ниво“, споделиха от отдела за събития на Риу България.

Риу Хелиос Бей в Обзор, Риу Хелиос Парадайз и Риу Палас Слънчев бряг ще останат отворени до края на месец септември.

„Слънчевите септемврийски дни, наличието на вътрешни басейни, атрактивни цени и високото качество на предлагания продукт, привличат нашите гости желаещи да се порадват за последните слънчеви дни на лято 2020.

Най-новият конферентен център с зала от 450 кв.м. на хотел Риу Палас Слънчев бряг привлеча вниманието на редица фирми, които организират семинари и тийм билндинги на своите служители в луксозна морска обстановка на all inclusive premium“, добавят от компанията.

Чудесна новина! 100% заетост отчитат през септември голяма част от хотелите по Черноморието

От маркетинг отдела посочват, че конферентният център разполага със зала с площ 450 кв.м. и максимален капацитет до 400 човека. Има възможност за разделяне на 3 отделни части по 150 кв.м. Входът към конферентната зала е отделен, а това позволява провеждане на независими събития без настаняване. Втора зала/Бар салон с площ 250 кв.м., изложбени площи и няколко ресторанта са част от конферентните услуги в петзвездния хотел.

Нов конферентен център откриват през май в петзвездния хотел Riu Palace Sunny Beach (снимки)

Резервациите вече са възможни и през официалните уебсайтове на хотелите – бързо, лесно и удобно, с възможност за заплащате кредитна карта.  

Подари емоция!

Резервирай в RIU Hotels and Resorts!

За резервации:

* Riu Palace Sunny Beach, Riu Helios Paradise, Riu Helios Bay
saleshelios@tts.bg

Т: +359 550 77 337; +359 550 77 339 от понеделник до събота от 09.00 до 18.00

М: +359 889 255 955; +359 885 111 076; +359 885 111 081

* Riu Pravets Golf and Spa

reservationspravets@tts.bg / T: +359 29024100

или on-line на:
http://riupalacesunnybeach.bg/

http://riuheliosparadise.bg/
http://riuheliosbay.bg/

https://riupravets.bg/

Най-важните новини от туризма в България тук

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията