Slide
Slide

Слънчев бряг. Нов конферентен център, който е част от петзвездното бижу по Черноморието ни Riu Palace Sunny Beach, ще бъде открит през май тази година. Той е с площ 450 кв.м. и максимален капацитет до 400 човека. Има възможност за разделяне на 3 отделни части по 150 кв.м, научи bgtourism.bg. Входът към конферентната зала ще е отделен, а това ще позволява провеждане на независими събития.

Конферетният център ще разполага с мултифункционална зала и бар-салон с приятна атмосфера за събития от всякакъв вид, който е изпълен в стил вариате. Оборудван е със съвременни технологии, LED екран и има възможност за различни подредби, според нуждите и формата на събитието.

РИУ Палас Слънчев бряг предлага гостроприемна и атрактивна среда, която да задоволи и най-високите критерии на гостите за пълноценна и качествена почивка или бизнес пътуване.

Разположен на първа линия до морския бряг, хотел РИУ Палас Слънчев бряг е модерна дестинация за ваканционен туризъм от най-висок клас.

Мястото е уникално съчетание на чист планински въздух, морски климат и красива природа – микроклимат изключително благоприятен за отдих и развлечения. С новата придобивка РИУ Палас Слънчев бряг 5* се превръща в отлична локация за провеждане на корпоративни и частни събития.

5-звездният хотел отваря врати през лятото на 2019-та година и е екскЛузивен за гости над 18 години.

Разполага с 335 луксозни стаи и апартаменти – всички с изглед към морето. Помещенията са просторни и оборудвани с всички необходими удобства, за да отговорят на последните тенденции в бранша и да осигурят приятен и спокоен престой на своите гости.

СТИЛ И УЮТ

За най-взискателните гости, хотелът предлага екзекютив услуги в стаите, включени в цената: настаняване на най-високите етажи, ежедневно презареждане на мини бар, сет за кафе и чай, сет за алкохолни напитки ( водка, уиски, ром), безплатен сейф, дъска за гладене и ютия; безплатен паркинг.

Комплексът включва външен басейн с воден бар и прилежаща слънчева тераса, закрит плувен басейн с интегрирано джакузи, отопляващо се  в зависимост от метеорологичните условия, фитнес, тенис корт, паркинг и СПА и уелнес център, който предлага разнообразие от процедури за здраве и красота.

Външните пространства са богато озеленени. Изградени са алеи за разходка и отдих, а за още по-голям комфорт на гостите си – хотелът разполага със собствена плажна ивица с фин, златист пясък.

24 часов All Inclusive с вкусна интернационална кухня и богат асортимент напитки.

Гостите на РИУ Палас Слънчев бряг имат възможност да се насладят на многообразие от вкусни ястия в четири ресторанта – основен ресторант, тематичен гурме ресторант– Krystal Fusion, средиземноморски плажен ресторант и дневен Снак ресторант, който вечер работи като аржентински стек хаус.

На разположение са и пет бара: „Capuchino“ Патисерия, Лоби бар, Лаундж бар 24, воден Swim-up бар и плажен бар, които предлагат селекция от вносни алкохолни напитки и местни брандове, разнообразие от коктейли и топли напитки, като част от услугите, включени в цената.

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията