Slide
Slide

Букурещ. Ваканционен комплекс Topola Skies Resort & Aquapark край Каварна се представя на международното туристическо изложение Targul de Turism al Romaniei (TTR), което се провежда от днес до 23 февруари в румънската столица Букурещ. На борсата посетителите имат възможност да се запознаят с най-новите предложения, както и да направят ранни записвания за предстоящото лято.
Ваканцията си в Topola Skies Resort & Aquapark те могат да съчетаят не само с много възможности за спорт в Екшън парка и игрищата за различни видове спорт, но и за релакс в Аквапарка и басейните в хотелския комплекс. На място северните ни съседи научават за новите и интересни възможности за разнообразяване на престоя си – екомаршрути в региона, за културно-исторически и познавателни маршрути, както и за атракциите по Северното ни Черноморие близо до комплекса в Каварна.

Topola Skies Resort & Aquapark е добре позната и предпочитана дестинация, както за индивидуални, така и за организирани румънски туристи предвид добрата цена и чудесния туристически продукт на домакините. Целта на морското селище от затворен тип е представяне на възможностите за морски туризъм, сключване на нови договори с туроператори, както и увеличаване на престоя на румънските туристи.
Международно изложение TTR е най-голямото туристическо изложение в Румъния, предназначено както за масовата публика, така и за професионалисти в бранша. В пролетното издание на формата тази година участват над 300 изложители. Преди седмица Topola Skies Resort & Aquapark се представи в София, а следващата туристическа борса е в Берлин, където германците ще бъдат запознати с актуалните предложения на хотелския комплекс.

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията