Slide
Slide

Варна. Голяма част от работещите хотели по Черноморието отчитат 100-процентова заетост през последните дни, установи проверка на bgtourism.bg.

Част от ваканционните комплекси и хотели споделиха, че такава заетост са нямали дори през юли и август.

Нито една свободна стая нямаше през последните дни във ваканционно селище „Терма вилидж“ в Кранево, където бяха отседнали не само организирани групи и индивидуални туристи, но и спортни групи по тенис, фигурно пързаляне и други, съобщи изпълнителният директор Максим Секов.

Големият интерес към ваканционно селище „Бялата лагуна“ край Каварна продължава и през септември, като на 6-ти всички стаи са били заети.

Същата е ситуацията и с ваканционен комплекс „Топола скайс Ризорт и Аквапарк“, където гостите се наслаждават на прекрасната си ваканция край басейните, аквапарка, екшън парка, въжената линия и другите атракции, които домакините предлагат.

Летищата във Варна и Бургас ще имат нов шеф

„В края на август бяхме пълни на 99%. Сега ситуацията и същата, има голям интерес към комплекса. Очертава се да работим до края на месеца“, заяви управителят Добромир Вълев.

По Северното Черноморие хотелите и курортите са пълни основно с румънци, както и с български туристи, които използват празничните почивни дни и хубавото време, за да се насладят на прекрасна почивка в страната ни.

До края на септември хотелите имат резервации.

Наша проверка по Южното Черноморие установи, че и трите хотела с марката RIU са пълни на 100%, като все повече българи преоткриват високото качество на тези хотели, които тази година са на изключително допълни за родния турист цени.

До края на септември Риу Хелиос Парадайз, Риу Палас и Риу Хелиос Бей ще обогат своя събитиен календар с  конферентни мероприятия и с много туристи от страната и чужбина.

Най-важните новини от туризма в България тук

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията