Slide
Slide

Хотел Верамар бийч****, Кранево е разположен в непосредствена близост до живописен плаж на около 50 м, в спокойно, уютно и зелено място, с панорамна гледка към крайбрежните хълмове и нос Калиакра.

Пряката връзка с плажа, предлага на гостите на хотел Верамар бийч****, Кранево желаната морска атмосфера и една спираща дъха гледка към морето.

Кранево. Тук ще получите вниманието и обслужването, което търсите, за една спокойна и релаксираща почивка на брега на Черно Море.

Основният ресторант на хотела предлага на своите гости зала и открита, с прекрасна гледка към морския бряг и величествения нос Калиакра.

Кранево е разположено на мястото на древна римска крепост, известна под името „Екрене” или залива „Кранея” и е с директна връзка по плажната ивица с к.к. Албена, град Балчик и само на 8 км от к.к. Златни Пясъци.

Плажът е с дължина около 6 км, а плажната ивица наместа достига до невероятните 130 м ширина и обща площ 296 502 кв.м.

Хотелът предлага настаняване ,както на база Закуска, така и на база All-inclusive и е подходящ за семейна почивка или един спокоен уикенд.

На територията на хотела има един открит и един закрит басейн.

За всички гости на хотел Верамар бийч****, Кранево, които желаят да съвместяват почивката си със спортни активности, наслаждавайки се на свежия морски въздух, наситен с йодни изпарения и невероятната гледка на изгряващото над Черно море слънце, на разположение са: тенис на маса, шах, дартс, водна топка в басейна, водна гимнастика, дневна спортна анимация и игри, плажен мини футбол, плажен волейбол и водна аеробика.

С формата за резервация тук може да запазите Вашите стаи онлайн и да получавате гарантирано потвърждение.

Локацията на курорта дава възможност на своите гости, които обичат да се запознават с историята и местните традиции на местата, които посещават, да видят едни от най-популярните туристически дестинации, не само в северното Черноморие, а и като цяло в България: най-старото обработено злато в света от Варненския халколитен некропол (Археологически музей, гр. Варна), Римски терми ( Римските бани на древния град Одесос, открити в град Варна са най-голямата обществена сграда открита на Балканите), природният феномен „Побитите камъни”, известен още като „Каменната гора”, двореца и ботаническата градина в Балчик, величествения нос „Калиакра“ и едноименната крепост,

Четиризвездният хотел Royal в Златни пясъци предлага неустоимо преживяване до края на септември с 45% отстъпка

Тюленово и Камен бряг, Голф игрища, Яхтено пристанище Балчик, Ледена Пързалка “Black sea Ice Arena”, Кранево, Катедрала, Варна, Делфинариум, Старите столици на България -Плиска и Велики Преслав, Мадарски конник, Шуменска крепост и паметник 1300 г. България, Река „ Камчия“, Зоокът „ Горица“, Стар град Несебър, Археологически музей на открито, които включва ранно християнска базилика, антично селище и винарна на 2000 години, град Бяла.

Разгледайте сайта на хотел Верамар бийч

* публикация

Най-важните новини от туризма в България тук

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията