Slide
Slide

Златни пясъци. Четиризвездният хотел Royal в Златни пясъци предлага 45% отстъпка при резервации за почивка през август и септември.

Хотелът е разположен в централната част на к.к. „Златни пясъци”, на няколко минути от плажната ивица и разполага с прекрасен, панорамен изглед към целия комплекс.Обграден от зелени площи, хотел „Роял” е идеалнoто място за Вашата почивка, близо до  всички атракции на курорта и на около 300 м от пясъчния плаж.Хотелът разполага със 230 стаи, в това число двойни и единични, 14 етажа и 2 асансьора.

В близост до хотел „Роял” има много магазини, ресторанти и клубове и дискотеки.

Хотелът се намира на 5 мин. пеша от развлекателния воден център „Акваполис”- една от най- добрите водни атракции по рода си в България.

Обграден от зелени площи – хотел Royal, е идеалното място за Вашата почивка, близо до всички атракции на курорта и на около 300 м от пясъчния плаж.

Ресторанта на хотела предлага на своите гости просторна зала с открита тераса . На разположение на гостите е също така BBQ тераса , лоби бар и бар до басейните. Изхранването, което се предлага при настаняване в хотела, е на база ол-инклузив.

На територията на хотела има два открити басейна,  включително отделен детски басейн с 4 водни пързалки и един закрит басейн.

За всички гости на хотел Royal****, които желаят да съвместяват почивката си със спортни активности, наслаждавайки се на свежия морски въздух, наситен с йодни изпарения и невероятната гледка на изгряващото над Черно море слънце, на разположение са: тенис на маса, фитнес, шах, дартс, водна топка в басейна, водна гимнастика, дневна спортна анимация и игри, мини футбол, волейбол, баскетбол, аеробика,  фитнес.

За най-малките гости домакините са предвидили:

Анимация за деца, детски клуб, детска площадка, открит детски басейн с водна пързалка, детска секция към единия външен басейн.

Детски клуб от 10:00-12:00 ч. и от 15:00-17:00 ч., 6 дни в седмицата. Анимацията е за деца между 4 и 12 години. Деца под 4 г. се допускат само с придружител. Детска дискотека от 20:30-21:00 ч. Безплатно бебешко креватче в стаята. Безплатни детски столчета в ресторанта.

Хотелите и заведенията в Златни пясъци спазват епидемиологичните мерки

Разположен е в полите на природен парк „ Златни пясъци“, курорта предлага комбинация от невероятен слънчев плаж и кристално чиста вода от една страна и свеж и прохладен въздух, благодарение на планинския релеф от друга.

Територията около курорта е обособена като Природен парк и е уникална със своите растителни видове и крайморска растителност. В него се съхраняват застрашени и защитени растителни и животински видове и има изградени пет туристически маршрута, които преминават през стари чешми, кътове за отдих, места с очарователен изглед към морето. Културно-историческото наследство на парка обхваща широк период – от античността до късното Средновековие. В него може да видите уникалния по рода си скален манастир – Аладжа манастир, който е най-известният средновековен скален манастир по Българското Черноморие, обитаван от монаси-отшелници през XIII – XIV век.

Министърът на туризма посети Аладжа манастир край Варна

Локацията на курорта дава възможност на своите гости, които обичат да се запознават с историята и местните традиции на местата, които посещават, да видят едни от най-популярните туристически дестинации, не само в северното Черноморие, а и като цяло в България: най-старото обработено злато в света от Варненския халколитен некропол  (Археологически музей, гр. Варна), Римски терми (Римските бани на древния град Одесос, открити в град Варна са най-голямата обществена сграда открита на Балканите), природният феномен „Побитите камъни”, известен още като „Каменната гора”.

Марияна Николова: В българските курорти нямаме нито един потвърден случай на турист с Covid-19 (видео)

Близо до хотела са още: „Двореца“ и ботаническата градина в Балчик, величествения нос „Калиакра“ и едноименната крепост, Тюленово и Камен бряг, Голф игрища, Яхтено пристанище Балчик, Пързалка “Black sea Ice Arena”, Кранево, Катедрала, Варна, Делфинариум, Старите столици на България – Плиска и Велики Преслав, Мадарски конник, Шуменска крепост и паметник 1300 г. България, Река „ Камчия“, Зоокът „ Горица“, Стар град Несебър, Антична винарна, град Бяла; Археологически музей на открито, който включва ранно Християнска базилика, останки от антично селище и винарна на повече от 2000 години, град Бяла.

За резервации в хотел Royal тук

* публикация

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията