Slide
Slide
Кранево. 4-звездният бутиков хотел „Верамар бийч“ в Кранево пуска клубна карта за лоялни клиенти. Всички гости на хотела ще получат безплатно такава на 6 септември – Денят на Съединението, като това ще им даде право да имат привилегии при следващите си резервации. По случай празника от хотела обявиха и специална оферта с голяма отстъпка.
„В знак на благодарност и признателност към своите гости, ръководството на хотела започва кампания по време на един от големите български празници Съединението на България, за предоставяне на всички свои постоянни клиенти клубна карта, чрез която гостите ще получават 5% допълнителна отсъпка от актуалните цени и промоции към дата на резервацията.
Екипът на хотела изпраща своите специални благодарности към българските гости и всички туристи, които са избрали да почиват в „Верамар бийч“
В деня на празника от ръководството на хотела ще подарят на всеки гост клубна карта на хотелска верига Вемара хотелс (включва хотелите в Златни пясъци – Калиакра палас и Роял, хотелът в Кранево Верамар бийч и хотел и вили Вемара клуб в Бяла), независимо дали покриват критериите за членство в програмата за лоялни клиенти“, съобщават от хотела, който е едно от местата по Черноморието без регистриран случай на коронавирус предвид взетите мерки за безопасност.

От хотела обявиха отстъпка общо от 35% (в това число са включени 5-те % от клубната карта за резервации от 31 август до 8 септември, когато всички могат да се насладят най-вероятно на едни от последните слънчеви летни дни. „Гостите при нас могат да се насладят на чудните природни пейзажи, външен басейна, плаж, море и невероятната обстановка!“, споделят от хотела.

Програма за ЛОЯЛНИ КЛИЕНТИ на хотелска верига „Вемара хотелс“

За да членувате в програмата за лоялни клиенти е необходимо:

Да сте били гости на хотелите от верига „Вемара хотелс“ поне 2 пъти или да сте резервирали 7 и повече нощувки на годишна база за 2 или повече последователни години, директно в някой от хотелите на верига Вемара хотелс или през модулите за онлайн резервации на www.vemarahotels.com или да са  направени резервации по телефон или мейл.
* не се зачитат престои, в които даден клиент е бил гост чрез туроператор, гост на мероприятие и т.н.

За повече информация желаещите да получат такава карта  могат да получат на 0887 176 054 или info@vemarahotels.com. Служителите на отдел Резервации ще се погрижат за това, гостите да направят резервацията си по възможно най-удобният за тях начин.

С програмата за лоялни клиенти, хотелска верига „Вемара хотелс“ благодари на своите редовни клиенти и им дава възможност да се възползват от различни специални привилегии:

1.5 % отстъпка от действащите цени за нощувки във всички периоди и всички хотели без изискване за минимален престой;

* Намаленията за лоялни клиенти  се комбинират с отстъпки за ранни записвания или за дълги престои, както и с други оферти.

2. ВИП посрещане с чаша вино/шампанско и фруктиера в стаята;

3. Ранно настаняване след 9:00 ч. и късно освобождаване на ползваното помещение до 17:00 ч. – при възможност ( не се гарантира предварително при резервацията, а се потвърждава на място, в случай на наличност на свободни стаи към момента на настаняването и/или отпътуването);

4. Отстъпка от предоставяните услуги в СПА центровете на хотелска верига Вемара хотелс – 10 %;

5. Отстъпка от цената на предоставяните  велосипеди под наем – 10%;

6. Безплатен паркинг( важи за хотелите от верига Вемара хотелс : Верамар бийч, Кранево и Вемара клуб,Бяла);

7. Получават първи всички специални оферти и промоции – важи за гостите, предоставили електронен адрес.

* Хотелска верига си запазва правото да променя привилегиите за картодържатели.

Най-важните новини от туризма в България тук

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

*публикация

Сподели публикацията