Суши вечерите в Добрич вървят като топъл хляб
Вечерите в Добрич вече не са същите от тази пролет. Те са тематични, те са оригинални, красиви и поднесени с вкус. Главните „виновници“ са...
Рилският манастир става 4-звездна дестинация
Рилец Резорт & СПА с номинация от Балкански награди
Една от емблемите на България, привличаща туристи от цял свят - Рилският манастир, се превръща в...
За първи път „Албена“ АД дава свой хотел на франчайз
Българското туристическо дружество "Албена" АД сключи договор за франчайз с международната хотелска верига MARITIM за петзвездния комплекс „Парадайз Блу Хотел & Спа“, съобщи компанията...
Уникално! Петзвезден хотел осъмна с гигантски паяжини
Новият петзвезден хотел по българското Черноморие – хотел Астор Гардън, намиращ се в курорта Св. Св. Константин и Елена, осъмна с огромни паяжини. Прилепи,...
Вила Амбра – Магията на Севера роди необичаен кехлибар на брега на морето
Това е едно необичайно място и една необичайна история. В нея ветровете на Северното ни Черноморие са образували силна връзка между баща и син....
Българите все още не резервират за Коледа и Нова година по морето
Големи хотели по Североизточното Черноморие все още са празни за Коледа и Нова година, установи репортерска проверка на BGtourism.BG. Българинът още от пролетта е...
Във Франция направиха къща за гости от … шоколад
Къща за гости от шоколад бе направена във френския град Севр, който се намира на половин час път от Париж. За построяването й били...
Съдът отмени „запечатването“ на хотел Маринела
Всички обекти в хотел Маринела работят без ограничения. Хотелът може да бъде резервиран, чрез глобалните и локални канали за резервиране на хотелско настаняване, както...
Храм за естети е създаден от шеф Андре Токев на 50 км. от Добрич...
Популярният шеф Андре Токев представи своето есенно дегустационно меню в ресторант „Монти“, в хотел „Астор Гардън“ в комплекса „Св. св. Константин и Елена“. В...
Кулинарните тв формати направиха патешкото месо по-търсено, на пазара вече има нов продукт
Изложението в Добрич „България – вино, храна и туризъм“ се оказа сцена за премиера за няколко топ продукта. Един от тях е на утвърдената...