Здравният туризъм е една от възможностите България да бъде привлекателна за туристите целогодишно, Снимка Руслан Йорданов
Slide
Slide

Велинград. Хотел във Велинград получи наградата за най-добър хотел с термална вода в Европа, както и още две отличия от престижен конкурс. Това стана на авторитетните награди

HAUTE GRANDEUR GLOBAL AWARDS,

признати като едно от най-реномираните събития в луксозното гостоприемство, всяка година избира най-добрите луксозни марки в туристическата индустрия в световен мащаб.

Безценното на своеобразните „ОСКАРИ“ в туризма е, че не жури избира и класира победителите, а това става по най-обективния начин – хората влизат в сайта и гласуват онлайн за номинирания хотел, като така дават своята оценка и отзиви за престоя си в него.

Този прозрачен процес гарантира безпристрастни резултати.

Първото световно признание за собствениците на хотели СИРОНА – Сърнела Гешева и Кристиян Христов, бе на 1-ви ноември 2018 г., когато на  бляскава церемония в PALAZZO VERSACE DUBAI, те станаха първите и единствени българи, които получиха  HAUTE GRANDEUR GLOBAL AWARDS в четири категории и спечелиха 8 награди за двата хотела – СПА КЛУБ БОР и Балнеохотел СВЕТИ СПАС.

Да спечелиш награда „Haute Grandeur“ е воля и решителност, затова победителите наистина показват най-доброто от върховите постижения в туристическия бизнес и са  признати с най-високата оценка, която могат да получат хотел или СПА център.

Как пътуваме до Египет?

През 2019 г. хотели СИРОНА отново бяха единствените български хотели, номинирани и спечелили наградите HAUTE GRANDEUR GLOBAL AWARDS.  Балнео Хотел Свети Спас 5 * спечели цели 4 отличия.

Уикенд туризъм: През есента българските туристи борят стреса и подсилват имунната си система в здравните курорти

„4-те престижни международни хотелиерски награди са важни не само за екипа на хотели „СИРОНА“, но и за Велинград и България, като една страхотна международна реклама.“, сподели тогава изпълнителният директор на „СИРОНА“ Кристиян Христов.

Само преди няколко дни Балнеохотел СВЕТИ СПАС за трети път получи най-високото признание на конкурса HAUTE GRANDEUR GLOBAL AWARDS и то в 3 категории.

Официално! Потвърден е първият чартърен полет от България до Тунис за 2020 г.

За втора поредна година хотелът е отличен като

„Най-добър хотел с термална вода в Европа“,

а в колекцията си от награди прибави и  „Най-добър семеен хотел в Европа“, както и „Най-добър планински хотел в Европа“.

Най-важните новини от туризма в България тук

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

2 години bgtourism.bg – над 2 милиона читатели!

Сподели публикацията