Slide
Slide

Здравейте, приятели,
Изминалите две години бяха изключително успешни за мен и проекта ми – две години bgtourism.bg – 2 милиона уникални потребители от над 210 държави.

С голямо желание и амбиция, с много труд, ежедневно себераздаване, лишения и дисциплина създадох своя личен бизнес, в който влязох с 25-годишен опит и с авторитета си. Днес bgtourism.bg посрещна своя двумилионен читател. Зад този успех стои труда и на моя скромен отбор през последните 24 месеца. Актуалните, интересните и достоверните новини от страната и чужбина достигаха до Вас от мен, Светла Йорданова, Диана Михайлова, Георги Георгиев, Давид Сукнаров, Габриела Тодорова, Гергана Желева. Доверих се на Методи Дойчинов и Ленко Бакалов за дизайна и техническата поддръжка.

Като човек и професионалист за мен е важно да покажем, че в България може да има медия, която отразява обективно, за която хигиената в общуването между медията и потребителите има значение. С авторските си публикации успяхме да се утвърдим и да спечелим своята аудитория, а заедно с партньорите си да постигаме своите професионални победи и високи резултати. С всяка публикация и с всяка буква ние посявахме своя професионален успех – много експерти, утвърдени и авторитетни имена в туристическата индустрия високо оцениха това, а за мен е важно тяхното мнение.

Днес цифрите на световните независими броячи показват, че когато човек е истински, влиза с позитивна енергия и постига своите професионални успехи с информации, които отговарят на журналистическите изисквания и етика, в които няма измислени сензации, непроверена информация, лични драми, убийства, изнасилвания, катастрофи и други натоварващи новини, също може да се привлича вниманието на аудиторията.

Продължаваме – да работим отговорно, да създаваме нови работни места и да реализираме нови проекти! Днес е време да обявим своя нов проект – издаването на двуезично списание DESTINATIONS- ultimate guide for your holiday, което ще се разпространява безплатно и на ключови места в страната и в чужбина.

Имаме самочувствието, финансовата независимост и свободата да стартираме и този проект. С него искаме да покажем, че не всичко е Digital. Хартията не само е жива, но тя остава във времето. Днес тя е лукс и престиж, авторитетен канал, който туристическата индустрия и бизнеса заслужават да държат в своите ръце. Благодаря на всички колеги и приятели, които са пример и мотивация за мен!

Руслан Йорданов

Собственик на bgtourism.bg

Най-важните новини от туризма в България тук

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията