Slide
Slide

Каварна. Състезателките от националния отбор по художествена гимнастика и скачачи във вода показаха, че могат не само да печелят златни медали от големи състезания, но и знаят как да се забавляват и къде да вдигнат адреналина още повече. Начело със старши треньорката Весела Димитрова грациите имаха един по-различен следобед след сутрешната си тренировка. Те се отдадоха на атракциите в аквапарка в ТОПОЛА СКАЙС РИЗОРТ И АКВАПАРК край Каварна и се спуснаха по въжената линия.

Гимнастичките останаха очаровани от модерното съоръжение за екстремно спускане, което разкрива пред погледа на любителите на адреналина невероятна панорама. Заедно с националките от ансамбъла, в забавното приключение се включиха и състезатели по скокове във вода, споделиха домакините за bgtourism.bg. Незабравимите моменти бяха увековечени в социалните мрежи от Димитър Чобанов.

Припомняме Ви, че скоростта на спускане по въженото съоръжение достига до 80 км в час. Грациите обаче изобщо не се притесниха от екстремното преживяване и една след друга се спуснаха по вълнуващото трасе. Това лято атракцията е много търсена и се подарява на близки роднини и приятели за различни поводи.

Най-важните новини от туризма в България тук

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията