Каварна. Състезателките от националния отбор по художествена гимнастика и скачачи във вода показаха, че могат не само да печелят златни медали от големи състезания, но и знаят как да се забавляват и къде да вдигнат адреналина още повече. Начело със старши треньорката Весела Димитрова грациите имаха един по-различен следобед след сутрешната си тренировка. Те се отдадоха на атракциите в аквапарка в ТОПОЛА СКАЙС РИЗОРТ И АКВАПАРК край Каварна и се спуснаха по въжената линия.

Страхотен следобед, скоро пак ще го повторим…монтаж Simona Dyankova оператор АЗ 😂😂😂 В главните роли, Ансамбълът на България и част от Отбора по Скокове във вода – Витоша…

Gepostet von Georgi Chobanov am Donnerstag, 10. September 2020

Гимнастичките останаха очаровани от модерното съоръжение за екстремно спускане, което разкрива пред погледа на любителите на адреналина невероятна панорама. Заедно с националките от ансамбъла, в забавното приключение се включиха и състезатели по скокове във вода, споделиха домакините за bgtourism.bg. Незабравимите моменти бяха увековечени в социалните мрежи от Димитър Чобанов.

Припомняме Ви, че скоростта на спускане по въженото съоръжение достига до 80 км в час. Грациите обаче изобщо не се притесниха от екстремното преживяване и една след друга се спуснаха по вълнуващото трасе. Това лято атракцията е много търсена и се подарява на близки роднини и приятели за различни поводи.

Book with a 10% discount!

Посрещнете есента презаредени с хубави моменти и резервирайте директно през нашия уебсайт с 10% отстъпка! 👉 www.topolaskies.comОчакваме ви в Topola Skies Resort & Aquapark – вашият подобаващ завършек на топлите дни. ✦✦✦Make your good memories, recharge, and be ready to say hello to autumn.Book directly through our website with a 10% discount!👉 www.topolaskies.com/en/We look forward to seeing you at Topola Skies Resort & Aquapark, Bulgaria for a dream vacation for the whole family!

Gepostet von Topola Skies am Freitag, 11. September 2020

Най-важните новини от туризма в България тук

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията