Slide
Slide

София. Първият чартърен полет от България до Тунис за 2020 г. е потвърден, научи bgtourism.bg от маркетинг мениджъра на АБАКС Георги Пасев. Той ще се осъществи на 18 октомври от летище София, като продължителността на ваканцията на туристите е 6 нощувки на база ол инклузив. Връщането е насрочено на 24 октомври.

За Тунис не се изисква правеното на PCR тест или туристите да имат карантина – както на отиване, така и при завръщането си у нас.

Чартърът е 180-местен и е организиран от българския туроператор АБАКС, който в екзотичната африканска държава работи в партньорство с TUI. Родните ни туристи ще бъдат настанени в едни от най-страхотните хотели в Сус и Хамамет.

All inclusive почивка в Тунис

„За АБАКС това е четвърти сезон. Тази програма ни е традиционна – от април до октомври. През 2019 година реализирахме 25 полета, като всеки един от тях бе средно с по 150 души, през 2018 г. – 16 полета по 140 човека, а година по-рано – през 2017 г. – 10 полета по 150 туристи. За тази година бяхме планирали 40 полета, но световната пандемия не ни позволи.

Сега имаме възможност отново да възстановим пътуванията,

благодарение на големия интерес на българските туристи към тази дестинация и на нашите партньори в Тунис.

С полета на всеки 45 човека пътува 1 водач от България и на място имаме местен гид, който говори български език. Той се казва Хабиб и е завършил висшето си образование във Варна. Българските туристи изключително много ценят това, че местен човек има възможност да им покаже най-красивите места в Тунис“, заяви за bgtourism.bg Георги Пасев. Той посочи, че полетът ще се извърши с Ербъс А-320 на Bulgarian Air Charter.

виж предложението на абакс – All inclusive почивка в Тунис – 18-24 октомври

Абакс пусна пакет за максимална сигурност и защита на туристите, туроператорът обяви предстоящите си полетни програми

Най-важните новини от туризма в България тук

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

2 години bgtourism.bg – 2 милиона читатели!

Радвам се, че се появи медия, която не слага филтър и не изопачава новините. Публикува актуални и интересни материали и за мен стана ежедневно четиво.
Поздравления за целия екип на bgtourism.bg! Изключително грамотни, амбициозни и леки за общуване хора. Благодаря, че подкрепяте малкия бизнес и ни давате възможност да се изявим от вашата трибуна. Желаем ви много успехи и здраве!

Сподели публикацията