снимка Руслан Йорданов, bgtourism.bg
Slide
Slide

София. Считано от 21 септември във всички програми на АБАКС, вече има включен пакет МАКСИМАЛНА СИГУРНОСТ, съобщи за bgtourism.bg управителят на АБАКС Георги Пасев.

„С тези условия, гарантираме ЗАЩИТА НА КЛИЕНТИТЕ НА АБАКС и те могат

СПОКОЙНО да резервират своите пътувания в НОВОТО НОРМАЛНО.

Обхванали сме целия процес от резервация и плащане на депозит, до завръщане на клиента и за всяка ситуация, сме дали решение, което защитава ЗДРАВЕТО и ФИНАНСИТЕ на клиента.

Спазваме принципа – МАКСИМАЛНА СИГУРНОСТ, БЕЗ ФИНАНСОВ РИСК ЗА КЛИЕНТА

и с процедурите и условията описани по-долу, гарантираме, че нито един клиент на АБАКС, няма да загуби пари за резервация и няма да има никакви допълнителни разходи, в случай на заразяване с COVID-19 или влошаване на цялостната епидемиологична обстановка“, заяви за bgtourism.bg Пасев.

АБАКС – COVID-19 ЗАЩИТА

Включен пакет МАКСИМАЛНА СИГУРНОСТ

ЗА КЛИЕНТА

РЕЗЕРВИРАЙ СЕГА, ПЪТУВАЙ КОГАТО ПОЖЕЛАЕШ – ВИНАГИ БЕЗ РИСК

Четирите стълба на спокойствието:

  1. БЕЗРИСКОВА резервация
  2. БЕЗПЛАТЕН PCR тест
  3. ГАРАНТИРАНО връщане на платените суми при наложена карантина
  4. БЕЗ РАЗХОДИ при установяване на covid-19

МЕЧТАЙ и ПЪТУВАЙ

ДЕТАЙЛИ

Резервиране – БЕЗ ФИНАНАСОВ РИСК

  • САМО с 50 лв депозит

PCR тест – БЕЗПЛАТЕН

  • При наложено изискване за негативен PCR тест в страната, до която се пътува или за влизане в България от страната на пътуване, теста е БЕЗПЛАТЕН за клиента (за сметка на АБАКС) в лаборатории Рамус.

Карантина – връщане на парите

  • При налагане на карантина за влизане в страната на пътуване от България или за влизане от страната на пътуване към България парите се възстановяват на клиента на 100% (без удръжки, глоби, неустойки)

При установяване на COVID-19

  • При установяване на зараза от COVID-19 преди тръгване – позитивен PCR тест, парите се възстановяват на клиента на 100% (без удръжки, глоби, неустойки)
  • В случай, че се установи, че клиента е заразен от COVID-19 по време на пътуването – разходите по лечение в болница се покриват според условията на застраховка „Помощ при пътуване – Травълър“ (базова) на Евроинс. Карантиниране на клиент е за сметка на предплатената вече почивка. Разходи за връщане – за сметка на АБАКС.

ВАЖНО – Условията са валидни за резервации направени в периода от 21.09.2020 до 31.12.2020, за всички програми на АБАКС, като могат да бъдат променени едностранно от АБАКС, без предварително предупреждение.

„Това реално е поредица от мерки, чрез които елиминираме бариерите на желаещите да пътуват. Клиентите ги е страх да не би да загубят пари или да не си чакат и тези пари 12 месеца. Притеснява ги, че теста оскъпява почивката и т.н. Ние пуснахме 2 полета за Тунис от София, 1 от Варна + 2 полета за Хургада от София и 1 от Варна за края на октомври и предстои да пуснем Мароко и Йордания“, добави Пасев пред bgtourism.bg.

Най-важните новини от туризма в България тук

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК

Сподели публикацията