Slide
Slide

София. Двама от популярните и обичани изпълнители в България, които имат участия тази вечер във Велико Търново и Бургас, отправиха апел чрез социалните мрежи хората да спазват всички мерки, за да се съхрани здравето на всички и да не се стигне до ограничаване на работата на заведенията в тази сложна за Европа и света ситуация.

„В този момент е важна подкрепата и отговорнността на всеки един от нас, за да покажем, че заедно може да се справим със сложната обстановка. Имам уверението на представителите на заведенията, че стриктно се следи контрола, а професионалисти като Орлин Горанов и Любо Киров могат да бъдат добър пример за всички нас“, заяви за bgtourism.bg Ричард Алибегов – председател на Съюза на заведенията.

„Приятели, радвам се че отново билетите за клубното ми турне са разпродадени навсякъде. Благодарен съм че ви има.

Надявам се клубовете да не са отново единствената изкупителна жертва

и скоро да се видим с всички вас на обявените дати.
Спазвайте всички мерки, пазете се, бъдете здрави и до скоро“, написа в своя личен профил хитовият изпълнител Любо Киров.

За спазване на мерките призова и Орлин Горанов.

Най-важните новини от туризма в България тук

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарския ни сайт ТУК – доказан, актуален, авторитетен и независим източник на информация!

2 години bgtourism.bg – над 2 милиона читатели!

Сподели публикацията