Албена се включи в 10-тото издание на тематичния кулинарен фестивал с благотворителен базар „Да...
Албена/Варна. Албена се включи в 10-тото издание на тематичния кулинарен фестивал с благотворителен базар „Да споделим Никулден“, организиран този уикенд в морската столица от...
Студенти поставиха началото на кулинарното изложение “Food Innovation Exhibition” във Варна
Креативност, иновации и „най-вкусните“ изпити
Ролята на практическото обучение за реализацията на кадри в туристическата индустрия
Варна. Във Висше училище по мениджмънт – Варна се проведе...
Оферта към еднодневните туристи на плажа: Riu отново пусна богат ол инклузив без нощувки...
Св. Влас. Еднодневни ол инклузивни пакети без нощувки пусна световноизвестната верига Riu за хотели по Българското ни Черноморие. Цените с настаняването са изключително привлекателни...
Готвачът от Добрич Антон Димитров вече e във Флорида. Гостите на хотела са като...
Добрич. 23-годишният готвач от Добрич Антон Димитров, за който BGtourism.BG първи Ви разказа неговата невероятна история, а той подготвяше специални рецепти за читателите в...
Нагъл ресторантьор се пазарил за краставици в Добрич. Искал килото по 70 ст., а...
Добрич. "Приятели, предлагането на краставици и тиквички в „Чудната градина“ вече е в достатъчно количество, за да не върнем никой от вас. Доматът сега...
Нов готвач на 5-звезден хотел в Банско ще глези гостите с кулинарни изкушения
Банско. Кемпински Хотел Гранд Арена Банско има нов главен готвач – Никола Тодоров. С над 15 години стаж шеф Тодоров застава начело на международния...
Световен шампион изкушава варненци в събота вечер с … черни пици
Варна. Нова уникална вечер ще получат варненци и гостите на града, които са любителите на вкусните пици и на хубавите ароматни вина. Този път...
Български шеф-готвач, работил в най-северния ресторант в света, се прибра у нас. Избра малко...
Враца. Той се казва Филип Захариев и обожава храната!
Последните 12 години от живота си прекарва "в движение". Живее и работи като готвач из цяла...
В Пловдив ни канят да месим индийски хляб
Пловдив. На един впечатляващ кулинарен урок и незабравимо културно преживяване с водещ Прамод Сингх от Индия ни канят на 9 май, от 19 часа,...
16 февруари на GastronomiX в София: Денят на сладкарството и шоколатиерството
София. Съкровищница от знания за всеки с интерес в сладкарството и шоколатиерството. Така можем да бъде определен последния ден на GastronomiX – 16 февруари....