„Сготви и сподели“ – новият кулинарен видео конкурс на Институт по кулинарни изкуства
Варна. Институт по кулинарни изкуства към Висше училище по мениджмънт организира първото издание на кулинарния видео конкурс „Сготви и сподели“. Целта на инициативата е...
Преглед на европейския пазар за производство на вино 2021-2022 година
Варна. Производство на вино и мъст в ЕС –2021–2022 г. e 159 милиона хл.
Общото производство на вино и мъст за периода 2021/22 e 159...
Албена организира гурме-вечер „Водата среща въздуха и земята”
Албена. В събота от 19 часа във VIP Lounge ресторанта на Фламинго Гранд Хотел & Спа 5* готвачи от курорта ще предложат гурме-меню на...
“В неделя е време за …” интересен крем карамел от шеф-готвача на Астор Гардън
И този уикенд кулинарната ни рубрика "В неделя е време за ..." е в кухната на един от най-добрите готвачи в България - шеф...
16 февруари на GastronomiX в София: Денят на сладкарството и шоколатиерството
София. Съкровищница от знания за всеки с интерес в сладкарството и шоколатиерството. Така можем да бъде определен последния ден на GastronomiX – 16 февруари....
Проект “Море и вино” ще организира срещи със сомелиерите в рамките на фестивал „Вино...
Варна. Международното изложение Фестивал “Вино и храна‘‘ се провежда за единадесета поредна година през месец юни в град Варна. Регионални винарски изби, изби от цялата...
Вкусно и здравословно: Хотел “Петте елемента” в Сапарева баня посреща своите гости с ново...
Сапарева баня. Хотел "Петте елемента" в Сапарева баня посреща своите гости с изцяло обновено меню. Екипът от опитни и висококвалифицирани професионалисти е отделил специално...
В Генерал Тошево дадоха заявка да навият рекорден брой сарми
Генерал Тошево. Фестивал на сармата и кюфтето ще се проведе за трети път в Генерал Тошево навръх празника на града – 8 ноември. Кулинарният...
Кметът на Банско и Ути сготвиха огромна капама
Банско. Огромна капама приготви кметът на Банско Георги Икономов заедно с кулинарния виртуоз Ути Бъчваров. Това се случи в ранния следобед днес на централния...
Посланик и кулинарен гуру шеф представиха в Бургас традиционни ястия от Корея
Бургас. Посланикът на Южна Корея Н. Пр. Джънг Джингю и кулинарният гуру шеф Им Хьонг-су представиха традиционни ястия от своята държава на фестивала "Дни...