Bgtourism.bg    Spatourism.bg    Jobs.bgtourism.bg    Destinations.bg
Кметът на Банско и Ути сготвиха огромна капама

Кметът на Банско и Ути сготвиха огромна капама

Банско. Огромна капама приготви кметът на Банско Георги Икономов заедно с кулинарния виртуоз Ути Бъчваров. Това се случи в ранния следобед днес на централния...
Главният готвач на Терма палас ни предлага бърза и вкусна рецепта със скумрия

Главният готвач на Терма палас ни предлага бърза и вкусна рецепта със скумрия

Тази седмица, в традиционната ни кулинарна рубрика, във фокуса на нашето внимание е главният готвач в Хотел и СПА Терма палас. Той се казва...
Тази седмица: Брутално вкусна рецепта от шеф Бойкинов от Пловдив – Бон филе от Източнобалканска свиня

Тази седмица: Брутално вкусна рецепта от шеф Бойкинов от Пловдив – Бон филе от...

Традиционно всяка седмица продължаваме да Ви представяме най-добрите български готвачи, както и с рецептите им да Ви провокираме да ги реализирате в своята кухня....
Дълги опашки за безплатни дюнери в Добрич

Дълги опашки за безплатни дюнери в Добрич

Добрич. Дълги опашки се извиха днес в Добрич. Точно в 10 часа отвори врати новия търговски обект в началото на центъра на Добрич, който...
Черноморска кухня: Българин отиде за 15 дни в Италия, а остана 17 години. Днес има свой ресторант в сърцето на Тоскана

Черноморска кухня: Българин отиде за 15 дни в Италия, а остана 17 години. Днес...

Те готвят уникално вкусно! Те са част от най-новия проект Черноморска кухня, който има за цел да покаже, че България е чудесна кулинарна дестинация,...
Уникалното вино на Бейнур Ахмед от Изба Шумен днес отново е в Добрич

Уникалното вино на Бейнур Ахмед от Изба Шумен днес отново е в Добрич

Добрич. Онова хубавото и ароматно занаятчийско вино- на Бейнур Ахмед от Изба Шумен, отново е в Добрич. Майсторът днес го е изложил на щанда...
В неделя е време за … Пуширан калмар в кокосово мляко, ризото от манатарки и октопод

В неделя е време за … Пуширан калмар в кокосово мляко, ризото от манатарки...

За любителите на морската кухня е днешната рецепта. Неделя е и е време за поредното интересно предястие, което BGtourism.BG традиционно ви поднася. Този път...
Близо 500 дюнера раздадоха безплатно във Варна, наред са Добрич и Шумен

Близо 500 дюнера раздадоха безплатно във Варна, наред са Добрич и Шумен

Варна. Близо 500 дюнера днес бяха раздадени безплатно в квартал "Виница" във Варна. Инициативата бе на Николай Илиев, който отвори своя нов обект в...
Лео Бианки гостува на кулинарната рубрика на BGtourism.BG. Време е за …пица!

Лео Бианки гостува на кулинарната рубрика на BGtourism.BG. Време е за …пица!

"В неделя е време за ..." една хубава пица и добра компания. И кой може да ни бъде полезен с интересна рецепта за вкусна...
Кокетна пекарна в Италия вдъхнови Мариета и приятеля й да стартират свой бизнес в Добрич

Кокетна пекарна в Италия вдъхнови Мариета и приятеля й да стартират свой бизнес в...

Добрич. Малка и кокетна пекарна в Италия вдъхнови Мариета Милева и приятеля й да отворят своя в родния си град Добрич. Точно 11 месеца...