Уникалното вино на Бейнур Ахмед от Изба Шумен днес отново е в Добрич
Добрич. Онова хубавото и ароматно занаятчийско вино- на Бейнур Ахмед от Изба Шумен, отново е в Добрич. Майсторът днес го е изложил на щанда...
В неделя е време за … Пуширан калмар в кокосово мляко, ризото от манатарки...
За любителите на морската кухня е днешната рецепта. Неделя е и е време за поредното интересно предястие, което BGtourism.BG традиционно ви поднася. Този път...
Близо 500 дюнера раздадоха безплатно във Варна, наред са Добрич и Шумен
Варна. Близо 500 дюнера днес бяха раздадени безплатно в квартал "Виница" във Варна. Инициативата бе на Николай Илиев, който отвори своя нов обект в...
Лео Бианки гостува на кулинарната рубрика на BGtourism.BG. Време е за …пица!
"В неделя е време за ..." една хубава пица и добра компания. И кой може да ни бъде полезен с интересна рецепта за вкусна...
Кокетна пекарна в Италия вдъхнови Мариета и приятеля й да стартират свой бизнес в...
Добрич. Малка и кокетна пекарна в Италия вдъхнови Мариета Милева и приятеля й да отворят своя в родния си град Добрич. Точно 11 месеца...
Добрич се влюби в шарената и ръчно изработена паста на Кирил от Варна
Добрич. Ръчно изработена паста, която е накарала мнозина италианци да си оближат пръстите, се радва на голям интерес на Фермарския пазар в Добрич. Своят...
“В неделя е време за …” Пилешко филе с прошуто
И този уикенд кулинарната ни рубрика „В неделя е време за …“ е в кухната на един от най-добрите готвачи в България – шеф...
“В неделя е време за …” интересен крем карамел от шеф-готвача на Астор Гардън
И този уикенд кулинарната ни рубрика "В неделя е време за ..." е в кухната на един от най-добрите готвачи в България - шеф...
Шеф Андре Токев ще прави уникални сарми в Банско
Банско. Сарма от скариди, боб чорба с трюфел масло, пържена баница с козе сирене, свински гърди с мед и дюля, паниран телешки мозък върху...
В неделя е време за … Пушена сьомга в зимен стил
"В неделя е време за ... " - Пушена сьомга в зимен стил. Това ни предлага тази седмица в кулинарната рубрика на BGtourism.BG шеф...