Начертаха карта с 12 винено-кулинарни дестинации в България, вижте ги и ги посетете!
София. 12 –те винено-кулинарни дестинации са дигитализирани и достъпни на сайта на Министерството на туризма. Те са разработени по проект „Сподели България“, който се...
Мастър шефовете на Албена изучиха новостите в световната кулинария
София. Продължава успешното партньорство между курорта "Албена" и Метро. В рамките на пет дни десетина главни готвачи от ваканционното ни селище бяха в кулинарната...
“Черноморска кухня”: Шеф Валентин Иванов – готвачът от Добрич с бърза и успешна кариера
Варна. Продължаваме да представяме готвачите, които подкрепиха проекта "Черноморска кухня". Техните уникални рецепти достигат от тях директно до вашата кухня. Днес във фокуса на...
Вкусът е същият, визията друга! Родни топ готвачи представят в книга традиционни български ястия...
София. Книгата на издателство "Кактус" "20 български топ готвачи” е вече в книжарниците и мрежата на METRO Bulgaria. В книгата можете да видите рецептите...
Брилянтен кулинарен екип от Варна покори Солун
Варна. Шеф-инструктор и студенти на Института по кулинарни изкуства към Висше училище по мениджмънт взеха участие в 11-тото Южноевропейско кулинарно състезание, което се проведе...
В Пловдив ще определят най-добрите в Националната кулинарна купа на България
Пловдив. XII издание на Националната кулинарна купа на България ще се състои на 19 и 20 април в Пловдив, съобщиха от Българската асоциация на...
Звезда на Маритим обучава екип на Албена в Германия
Той рисува картини в своите чинии и създава красиви истории. Той е родом от Куманово и е учил в България. Днес той е поредният...
Кметът на Банско и Ути сготвиха огромна капама
Банско. Огромна капама приготви кметът на Банско Георги Икономов заедно с кулинарния виртуоз Ути Бъчваров. Това се случи в ранния следобед днес на централния...
Главният готвач на Терма палас ни предлага бърза и вкусна рецепта със скумрия
Тази седмица, в традиционната ни кулинарна рубрика, във фокуса на нашето внимание е главният готвач в Хотел и СПА Терма палас. Той се казва...
Тази седмица: Брутално вкусна рецепта от шеф Бойкинов от Пловдив – Бон филе от...
Традиционно всяка седмица продължаваме да Ви представяме най-добрите български готвачи, както и с рецептите им да Ви провокираме да ги реализирате в своята кухня....



















































