Bgtourism.bg    Spatourism.bg    Jobs.bgtourism.bg    Destinations.bg
ABAX - ZANZIBAR
Вкусът е същият, визията друга! Родни топ готвачи представят в книга традиционни български ястия по иновативен начин

Вкусът е същият, визията друга! Родни топ готвачи представят в книга традиционни български ястия...

София. Книгата на издателство "Кактус" "20 български топ готвачи” е вече в книжарниците и мрежата на METRO Bulgaria. В книгата можете да видите рецептите...
Брилянтен кулинарен екип от Варна покори Солун

Брилянтен кулинарен екип от Варна покори Солун

Варна. Шеф-инструктор и студенти на Института по кулинарни изкуства към Висше училище по мениджмънт взеха участие в 11-тото Южноевропейско кулинарно състезание, което се проведе...
В Пловдив ще определят най-добрите в Националната кулинарна купа на България

В Пловдив ще определят най-добрите в Националната кулинарна купа на България

Пловдив. XII издание на Националната кулинарна купа на България ще се състои на 19 и 20 април в Пловдив, съобщиха от Българската асоциация на...
Звезда на Маритим обучава екип на Албена в Германия

Звезда на Маритим обучава екип на Албена в Германия

Той рисува картини в своите чинии и създава красиви истории. Той е родом от Куманово и е учил в България. Днес той е поредният...
Уау! Какво начало на MasterChef, първата престилка е за чаровница от Добрич

Уау! Какво начало на MasterChef, първата престилка е за чаровница от Добрич

Добрич. Новият сезон на кулинарното предаване MasterChef по bTV започна ударно - с 26-годишната красавица Лора Капустина от Добрич, която бързо спечели сърцата на...
Кметът на Банско и Ути сготвиха огромна капама

Кметът на Банско и Ути сготвиха огромна капама

Банско. Огромна капама приготви кметът на Банско Георги Икономов заедно с кулинарния виртуоз Ути Бъчваров. Това се случи в ранния следобед днес на централния...
Главният готвач на Терма палас ни предлага бърза и вкусна рецепта със скумрия

Главният готвач на Терма палас ни предлага бърза и вкусна рецепта със скумрия

Тази седмица, в традиционната ни кулинарна рубрика, във фокуса на нашето внимание е главният готвач в Хотел и СПА Терма палас. Той се казва...
Тази седмица: Брутално вкусна рецепта от шеф Бойкинов от Пловдив – Бон филе от Източнобалканска свиня

Тази седмица: Брутално вкусна рецепта от шеф Бойкинов от Пловдив – Бон филе от...

Традиционно всяка седмица продължаваме да Ви представяме най-добрите български готвачи, както и с рецептите им да Ви провокираме да ги реализирате в своята кухня....
Дълги опашки за безплатни дюнери в Добрич

Дълги опашки за безплатни дюнери в Добрич

Добрич. Дълги опашки се извиха днес в Добрич. Точно в 10 часа отвори врати новия търговски обект в началото на центъра на Добрич, който...
Черноморска кухня: Българин отиде за 15 дни в Италия, а остана 17 години. Днес има свой ресторант в сърцето на Тоскана

Черноморска кухня: Българин отиде за 15 дни в Италия, а остана 17 години. Днес...

Те готвят уникално вкусно! Те са част от най-новия проект Черноморска кухня, който има за цел да покаже, че България е чудесна кулинарна дестинация,...