Добрич се влюби в шарената и ръчно изработена паста на Кирил от Варна
Добрич. Ръчно изработена паста, която е накарала мнозина италианци да си оближат пръстите, се радва на голям интерес на Фермарския пазар в Добрич. Своят...
“В неделя е време за …” Пилешко филе с прошуто
И този уикенд кулинарната ни рубрика „В неделя е време за …“ е в кухната на един от най-добрите готвачи в България – шеф...
“В неделя е време за …” интересен крем карамел от шеф-готвача на Астор Гардън
И този уикенд кулинарната ни рубрика "В неделя е време за ..." е в кухната на един от най-добрите готвачи в България - шеф...
Горещи ястия в леден ресторант в Китай
Зимата разпалва въображението за нови удоволствия не по-малко от лятото. И предлага не по-малко сезонни развлечения.
Трябва да имаш истински гореща кръв, за да обядваш...
Шеф Андре Токев ще прави уникални сарми в Банско
Банско. Сарма от скариди, боб чорба с трюфел масло, пържена баница с козе сирене, свински гърди с мед и дюля, паниран телешки мозък върху...
В неделя е време за … Пушена сьомга в зимен стил
"В неделя е време за ... " - Пушена сьомга в зимен стил. Това ни предлага тази седмица в кулинарната рубрика на BGtourism.BG шеф...
Турция омагьоса чужденците със зимен коктейл – сок от туршия и кисели краставички
Маринованите кисели краставички са неразделна част от турската кухня, а чаша солен сок е известен като бърз, вкусен и естествен лек за най-жестоките главоболия.
Истанбул....
5-звездни готвачи изкушават читателите на BGtourism.BG с вкусни рецепти за финал на годината
Броени часове остават до края на календарната 2018 година. В последното издание на кулинарната ни седмична рубрика "В неделя е време за ...", в...
Най-добрите готвачи на България започват да готвят за вас!
Най-добрите готвачи на България ще предоставят своите рецепти на читателите на информационна агенция BGtourism.BG. В своя кулинарен свят ще Ви потопят едни от най-популярните...
Готвачът от Добрич Антон Димитров вече e във Флорида. Гостите на хотела са като...
Добрич. 23-годишният готвач от Добрич Антон Димитров, за който BGtourism.BG първи Ви разказа неговата невероятна история, а той подготвяше специални рецепти за читателите в...