Български шеф-готвач, работил в най-северния ресторант в света, се прибра у нас. Избра малко...
Враца. Той се казва Филип Захариев и обожава храната!
Последните 12 години от живота си прекарва "в движение". Живее и работи като готвач из цяла...
Шампион по пържене на кюфтета прибира цяло прасе в Генерал Тошево, Ути ще прави...
Акцентът на второто издание на Фестивала на сармата и кюфтето в Генерал Тошево, на 8 ноември, ще бъде върху кюфтетата и руската салата, съобщават...
В Банкок отвори бар на 77-ия етаж с божествена гледка и вкусна храна
Уникална панорамна гледка и чудесна храна. Тази перфектна комбинация вече можете да откриете и в новия ресторант и бар Mahanakhon Bangkok SkyBar в Банкок...
Обявиха кога ще бъде Бялата вечеря на тайното място в София, започнаха записванията
София. Четвъртото издание на Бялата вечеря ще бъде на 12 юли в София, обявиха организаторите. Изисканият градски пикник крие много тайни и изненади. Знае...
Британецът Кийт Кели ще издаде семейна рецепта за пудинг с ягоди и сметана, на...
Пловдив. Британецът Кийт Кели ще сподели семейна рецепта за йоркширски пудинг- неизменна част от традиционния неделен обяд в Англия.
Това ще стане на 18 май...
Вина от сорт Совиньон Блан със ЗНП и ЗГУ “Черноморски район”
Варна. Совиньон блан е бял винен сорт грозде и е един от най-разпространените и търсени в света. Средно устойчив е на ниски зимни температури. Най-добри резултати...
В неделя е време за … Пушена сьомга в зимен стил
"В неделя е време за ... " - Пушена сьомга в зимен стил. Това ни предлага тази седмица в кулинарната рубрика на BGtourism.BG шеф...
Кметът на Банско и Ути сготвиха огромна капама
Банско. Огромна капама приготви кметът на Банско Георги Икономов заедно с кулинарния виртуоз Ути Бъчваров. Това се случи в ранния следобед днес на централния...
Радка е новият MasterChef на България, Николай и Лора се представиха достойно!
София. Новият MasterChef на България е Радка Булман. Тя е на 37 години от Девня и получава голямата награда от 100 000 лева в...
Главният готвач на Riu Palace Sunny Beach: Кулинарията е изкуство, обичам да експериментирам и...
Слънчев бряг. 98% от салатите и ястията в най-новия петзвезден хотел от световноизвестната веригата на Riu в България – Riu Palace Sunny Beach, се приготвят...