Bgtourism.bg    Spatourism.bg    Jobs.bgtourism.bg    Destinations.bg
В неделя е време за … Крем Брюле с Бейлис

В неделя е време за … Крем Брюле с Бейлис

Здравейте, приятели на BGtourism.BG! Вече сме в петата седмица на нашата рубрика „В неделя е време за …“. Тя се радва на голям интерес и...
В Банско дадоха старт на кулинарния месец в СПА Ризорт “Св. Иван Рилски”

В Банско дадоха старт на кулинарния месец в СПА Ризорт “Св. Иван Рилски”

Банско. В Банско официално дадоха старт на Гастро месеца в СПА Ризорт “Св. Иван Рилски”! Първата от четирите специални гурме вечери премина с впечатляващите...

Търсят се най-вкусните и автентични бургаски рецепти

Бургас. Остават само броени дни до крайния срок за събиране на най-автентичните и вкусни бургаски рецепти, които ще бъдат издадени в книжка за празника...
Майсторката на вкусната кухня – Ади, организира горещ мексикански обяд в сърцето на София

Майсторката на вкусната кухня – Ади, организира горещ мексикански обяд в сърцето на София

София. Горещ и емоционален мексикански обяд в сърцето на София ще организира пред юни Ади от Adi's Endless Summer. Да, правилно си спомняте, че...
Български готвач е №1 при ястията в кулинарно събитие на остров Мадейра

Български готвач е №1 при ястията в кулинарно събитие на остров Мадейра

Варна. Главният готвач на Грифид хотели Петър Йоргов приготви най-вкусното ястие и бе отличен с първо място по време на специализираната работилница Fine World...
Студенти поставиха началото на кулинарното изложение “Food Innovation Exhibition” във Варна

Студенти поставиха началото на кулинарното изложение “Food Innovation Exhibition” във Варна

Креативност, иновации и „най-вкусните“ изпити Ролята на практическото обучение за реализацията на кадри в туристическата индустрия Варна. Във Висше училище по мениджмънт – Варна се проведе...

Life in Nest от Асен Ибров! Големият полет на готвача от Шумен до висшата...

Днес сме в Лондон. В кухнята на 25-годишен българин, който е родом от град Шумен. Той се казва Асен Ибров и работи като заместник...
Виртуози в кухнята от Варна, Добрич и София отварят кулинарна академия в Слънчев бряг

Виртуози в кухнята от Варна, Добрич и София отварят кулинарна академия в Слънчев бряг

Слънчев бряг. Най-новата кулинарна академия в България отваря врати в Слънчев бряг на 24 януари 2020 година. Тя е по идея на шеф Анатоли...
За хора, които обичат да си похапват! Каубойски пикник в конна база е най-новото предложение на Ади

За хора, които обичат да си похапват! Каубойски пикник в конна база е най-новото...

София. Каубойски пикник при конете е най-новото и атрактивно предложение на Adi's Endless Summer към любителите на кулинарния туризъм. Припомняме Ви, че тя организира...
Български шеф готвач прави СПА почивките в Сапарева баня по-здравословни и желани

Български шеф готвач прави СПА почивките в Сапарева баня по-здравословни и желани

Сапарева баня. “Обожавам да приготвям дивеч и меса, които изискват зреене в марината. Генетичната ми заложба са българските традиции, дух и култура. Именно за...