Bgtourism.bg    Spatourism.bg    Jobs.bgtourism.bg    Destinations.bg
ABAX - ZANZIBAR
Проект “Море и вино” ще организира срещи със сомелиерите в рамките на фестивал „Вино и храна”

Проект “Море и вино” ще организира срещи със сомелиерите в рамките на фестивал „Вино...

Варна. Международното изложение Фестивал “Вино и храна‘‘ се провежда за единадесета поредна година през месец юни в град Варна. Регионални винарски изби, изби от цялата...
“В неделя е време за …” Пилешко филе с прошуто

“В неделя е време за …” Пилешко филе с прошуто

И този уикенд кулинарната ни рубрика „В неделя е време за …“ е в кухната на един от най-добрите готвачи в България – шеф...
“В неделя е време за …” интересен крем карамел от шеф-готвача на Астор Гардън

“В неделя е време за …” интересен крем карамел от шеф-готвача на Астор Гардън

И този уикенд кулинарната ни рубрика "В неделя е време за ..." е в кухната на един от най-добрите готвачи в България - шеф...
Преразглеждане на системата на ЕС за географските означение (ГО) за вина и спиртни напитки

Преразглеждане на системата на ЕС за географските означение (ГО) за вина и спиртни напитки

Варна. През май 2022 г. в свое писмо за определяне на ресора председателят на Комисията г-жа Фон дер Лайен възложи на комисар Войчеховски да „потърси...
Лора влезе в MasterChef на високи токчета и доказа, че дамите могат да бъдат женствени и красиви, дори когато са в кухнята

Лора влезе в MasterChef на високи токчета и доказа, че дамите могат да бъдат...

Лора Капустина е сред най-атрактивните участници в последния сезон на кулинарното шоу MasterChef. 26-годишното момиче привлече вниманието на милионите зрители с красотата си и...
Уникалното вино на Бейнур Ахмед от Изба Шумен днес отново е в Добрич

Уникалното вино на Бейнур Ахмед от Изба Шумен днес отново е в Добрич

Добрич. Онова хубавото и ароматно занаятчийско вино- на Бейнур Ахмед от Изба Шумен, отново е в Добрич. Майсторът днес го е изложил на щанда...
Кулинарни иновации завладяха ВУМ в деня на виното и любовта

Кулинарни иновации завладяха ВУМ в деня на виното и любовта

Варна. Във Висше училище по мениджмънт – Варна се проведе третото кулинарно изложение “Food Innovation Exhibition”, което представи уникални кулинарни продукти и разработки на...
16 февруари на GastronomiX в София: Денят на сладкарството и шоколатиерството

16 февруари на GastronomiX в София: Денят на сладкарството и шоколатиерството

София. Съкровищница от знания за всеки с интерес в сладкарството и шоколатиерството. Така можем да бъде определен последния ден на GastronomiX – 16 февруари....
Банско посрещна шестима легендарни готвачи с общо осем звезди Мишлен

Банско посрещна шестима легендарни готвачи с общо осем звезди Мишлен

Днес и утре в Банско ще се проведе кулинарно събитие, единствено по рода си за България Банско. Кемпински Хотел Гранд Арена Банско ще изненада любителите...
Любимият шеф на султана на Бруней се завърна в родния Пловдив

Любимият шеф на султана на Бруней се завърна в родния Пловдив

Алекс Хекимов: Всеки клиент е крал и всеки крал – клиент Пловдив. Всеки клиент е един и същ, независимо от това кой е и за...