Bgtourism.bg    Spatourism.bg    Jobs.bgtourism.bg    Destinations.bg
ABAX - ШРИ ЛАНКА
В Поморие направиха първата дегустационна вечеря на Black Sea Cuisine

В Поморие направиха първата дегустационна вечеря на Black Sea Cuisine

Поморие. Първото презентационно - дегустационно мероприятие на Black Sea Cuisine е факт. То се проведе там, където всичко започна (поне за страната ни) преди...
Ресторант DIECI идва в Стара Загора

Ресторант DIECI идва в Стара Загора

Шеф Джанфранко Киарини ще приготви с шеф Иван Агафинов 10-степенно меню на 4 и 5 май Стара Загора. Магията на уникалния ресторант DIECI, който световноизвестните...
В неделя е време за  … Свинско филе с пюре от целина и моркови, гъби и сос от карамелизиран лук

В неделя е време за … Свинско филе с пюре от целина и...

Здравейте, приятели на BGtourism.BG! Вече сме в четвъртата седмица на нашата рубрика "В неделя е време за …". Тя се радва на голям интерес и...
Ресторант в Банско спечели престижната награда за „Най-добър хотелски ресторант на България“ от Световните кулинарни награди

Ресторант в Банско спечели престижната награда за „Най-добър хотелски ресторант на България“ от Световните...

Банско. Изисканият а ла карт ресторант „Коме Прима“ на Кемпински Хотел Гранд Арена Банско бе отличен с наградата „Най-добър хотелски ресторант 2022“ от Световните кулинарни награди. Гласуването се...
В Бургас ще замирише на арменски гозби

В Бургас ще замирише на арменски гозби

Бургас. Тази събота, 10 август, бургазлии и гости на града ще се потопят в древната култура на Армения. Мястото е вече добре познато -...
Кокетна пекарна в Италия вдъхнови Мариета и приятеля й да стартират свой бизнес в Добрич

Кокетна пекарна в Италия вдъхнови Мариета и приятеля й да стартират свой бизнес в...

Добрич. Малка и кокетна пекарна в Италия вдъхнови Мариета Милева и приятеля й да отворят своя в родния си град Добрич. Точно 11 месеца...
Ути направи 10-килограмово Харманлийско кюфте за празника на Старопрестолната столица

Ути направи 10-килограмово Харманлийско кюфте за празника на Старопрестолната столица

Велико Търново. Популярният готвач Ути Бъчваров направи от телешко месо 10-килограмотно вкусно кюфте. Това стана по време на празника на Велико Търново, на събитието...
В края на януари ще бъде националната селекция за Bocuse D’Or

В края на януари ще бъде националната селекция за Bocuse D’Or

София. Предстои Bocuse D’Or България – изключително интересната и атрактивна национална квалификация за най-престижното професионално кулинарно състезание в света Bocuse d’Or. Състезанието ще се проведе...
Restaurant Week: Най-вкусният фестивал се връща с цял месец кулинарни изкушения в София и Варна

Restaurant Week: Най-вкусният фестивал се връща с цял месец кулинарни изкушения в София и...

Предстои цял един месец на кулинарни изкушения в любими ресторанти в София и Варна (19 октомври -13 ноември)  Варна/София. Най-вкусният фестивал се връща с цял...
Андре Токев отваря ресторант в 5-звездния хотел “Макси”, СПА столицата ще привлича туристи и с кулинарни шедьоври

Андре Токев отваря ресторант в 5-звездния хотел “Макси”, СПА столицата ще привлича туристи и...

Велинград. Шеф Андре Токев открива фантастичен ресторант в петзвездния Макси Парк Хотел & Спа във Велинград, съобщи за Национална информационна агенция Bgtourism.bg собственикът Арбен...