Нов готвач на 5-звезден хотел в Банско ще глези гостите с кулинарни изкушения
Банско. Кемпински Хотел Гранд Арена Банско има нов главен готвач – Никола Тодоров. С над 15 години стаж шеф Тодоров застава начело на международния...
Търсят се най-вкусните и автентични бургаски рецепти
Бургас. Остават само броени дни до крайния срок за събиране на най-автентичните и вкусни бургаски рецепти, които ще бъдат издадени в книжка за празника...
Код “Сладък ден” в Интер Експо Центъра в София
Там, където шоколадът, пицата и виното си дават среща
Всеки ден може да бъде сладък. Независимо кой от седмицата е. Е, този четвъртък, 7 ноември,...
В София започнаха курсове по приготвяне на китайска храна
София. В Китайския културен център в София започнаха кулинарни курсове. Обученията ще се провеждат до края на ноември, всеки понеделник, сряда и петък от...
От пощенската кутия на Massa Kitchen: Тя каза „Да”
Варна. Това заглавие във Фейсбук привлече вниманието ми. Автоматично погледът ми премина през снимките, на които не разпознах героите от публикацията, но пък мястото,...
В Генерал Тошево дадоха заявка да навият рекорден брой сарми
Генерал Тошево. Фестивал на сармата и кюфтето ще се проведе за трети път в Генерал Тошево навръх празника на града – 8 ноември. Кулинарният...
Несебър гощава с рибни гозби своите жители и гости на града тази събота
Несебър. С рибни гозби ще бъдат гощавани жителите на Несебър и гостите на града. Инициативата е част от седмото издание на фестивала "Есенни пасажи",...
Бар започна да предлага позлатен бургер
Хюстън. Бар в Хюстън предлага позлатен бургер, съобщи Eater Houston. Градът в Съединените щати е пълен с бургери, но този бургер в H Bar...
Кулинари ще правят тиквеник-рекордьор в Севлиево
Дължината на традиционния сладкиш организаторите оставят за изненада
Севлиево. С рекорден по размерите си тиквеник Община Севлиево ще изненада всички жители и гости на града...
Отличиха двама готвачи на Албена
Темата на състезанието беше балканска гурме/етно кухня
Албена. Двама главни готвачи от Албена се представиха достойно в категорията „Най-добър готвач на Българската хотелиерска и ресторантьорска...