Кметът на Банско и Ути сготвиха огромна капама
Банско. Огромна капама приготви кметът на Банско Георги Икономов заедно с кулинарния виртуоз Ути Бъчваров. Това се случи в ранния следобед днес на централния...
Курортът Св. Св. Константин и Елена с нова кулинарна фиеста (програма)
Св. св. Константин и Елена. Св. св. Константин и Елена се превръща в център за кулинарни удоволствия край брега на морето с новата гастрономическа...
В Банкок отвори бар на 77-ия етаж с божествена гледка и вкусна храна
Уникална панорамна гледка и чудесна храна. Тази перфектна комбинация вече можете да откриете и в новия ресторант и бар Mahanakhon Bangkok SkyBar в Банкок...
Топ готвач от Русия, завършил в Нова Зеландия, ще угажда на гостите на Терма...
Кранево. По интересен начин Терма вилидж ще предложи на своите гости да посрещнат Великденските празници в петзвездния комплекс в Кранево. Домакините са организирали шоу...
Как Instagram променя ресторантьорския бизнес?
Има един незаобиколим закон – колкото по-популярен става Instagram, толкова повече снимки на храна ще виждате в интернет.
Шегата настрана.
Все повече ресторанти осъзнават възможностите за...
В неделя е време за … Крем Брюле с Бейлис
Здравейте, приятели на BGtourism.BG!
Вече сме в петата седмица на нашата рубрика „В неделя е време за …“. Тя се радва на голям интерес и...
Сладкар от Албена с две призови места от Националната кулинарна купа
Албена. Главният сладкар на петзвездния "Маритим Парадайз Блу Хотел & Спа" във ваканционно селище "Албена" Елина Такева се завърна с две призови места от...
Теленор замесва уникално 5G тесто с топ готвач
Бургас. Топ готвачът Андре Токев с помощта на 5G технология ще наблюдава и наставлява хоби кулинари от разстояние. Това ще стане на 8 август...
В Генерал Тошево дадоха заявка да навият рекорден брой сарми
Генерал Тошево. Фестивал на сармата и кюфтето ще се проведе за трети път в Генерал Тошево навръх празника на града – 8 ноември. Кулинарният...
Ново на изложението “Вино, национални храни и туризъм” в Добрич – млад готвач, работил...
Добрич. Млад готвач от Добрич, който е завършил кулинарна академия в Швейцария и е работил рамо до рамо до готвачи в ресторанти с мишлен...