София. Предстои Bocuse D’Or България – изключително интересната и атрактивна национална квалификация за най-престижното професионално кулинарно състезание в света Bocuse d’Or.
Състезанието ще се проведе от 28 до 31 януари 2020 г., в Интер Експо Център в София като част от GastronomiX 2020 в рамките на СИХРЕ.

ИКЕА отваря по-голям магазин във Варна

Конкурсът Bocuse d’Or е създаден през 1987 г. от един от най-големите готвачи в света Paul Bocuse и прилагайки принципите на големите спортни събития, създава едно грандиозно шоу с акцент върху готвенето и готвачите. От тогава на всеки две години се организират три регионални квалификации – Bocuse d’Or Европа, Азия и Латинска Америка.
Победителят от Националната селекция ще представи България на Bocuse d’Or Европа 2020 г.
Регламента и условията за участие може да намерите на страницата на БАПГ тук!

Разгледайте възможностите за рекламно и информационно присъствие в новинарски сайт №1 за туризъм в България ТУК