Slide
Slide
Гоце Делчев. Интерактив Тенис и Uva Nestum Wine & SPA организират традиционния пролетен любителски турнир за седми пореден път, a Bgtourism.bg е медиен партньор на инициативата за поредна година.
И през този сезон играчите и техните семейства ги очакват много тенис, вино и гурме преживявания, както и много изненади. А релаксът е гарантиран.

Бутиково вино, изискано гурме и други изкушения

Uva Nestum Wine & SPA е бутиков комплекс, който ще предложи на участниците страхотни стаи, безупречно обслужване и невероятни гледки към околните планини в цели 3 дни! Между 19 и 21 март Гоце Делчев ще събере над 35 любители на тениса, а двубоите между тях ще са във формат сингъл – мъже и жени и двойки – мъже и смесени. Носителят на купата ще вземе 250 точки за националното класира на любителската общност, както и специалната награда от домакините – нощувка за двама в Uva Nestum Wine & SPA.

Тенис и СПА веригата Weekend Tour обяви хотелите-домакини за Сезон ‘2024

„По време на турнира срещнах приятелска атмосфера. А спокойствието и уюта в Uva Nestum, плюс добрата храна са неизменна част от преживяването.“, споделя участник от изданието през 2023 г.

„С всяка изминала година все повече любители на тениса се доверяват на Uva Nestum Wine & Spa, защото предоставя уникални възможности за тенис и истинско гурме преживяване. Комплексът разполага със собствена изба и честно казано, всеки път прекарваме доста време в дегустации на бутикови бутилки с божествен еликсир. С две думи, дори между тенис мачовете, хората има как да се забавляват и да разпускат. Буквално има по нещо интересно за всеки член на семейството, което е още по-безценно.“, допълни Ивайло Цаков, основателят на Интерактив Тенис.

Преференциални цени до 19 март

В петък ще се проведат официалните тренировки, в събота и неделя се играят мачовете в групи, а в неделя са финалите. Към момента заявилите участие за Uva Nestum Open 2024 са почти 20 състезатели, като всички те идват със свои близки и приятели. Сред фаворитите в това издание са #1 за 2022 г. – перничанинът Светослав Стоичков, миналогодишният победител при мъжете – Велчо Миронов, както и Веселин Димитров. Всички участници имат гарантирани 3 срещи и много време за релакс.

Благодарение на домакините, всички участници могат да се възползват от преференциални пакетни цени за 2 или 3 нощувки, с включени закуска на блок маса и безплатен мини бар. А таксата за участие е само 100 лв. до 19 март.

От Интерактив тенис канят всички любители от начинаещи до напреднали, да се запишат в първата тенис почивка за 2024 г. Научете повече в страницата на събитието – www.weekendtour.bg/uva-nestum-open-2024

Сподели публикацията