Тенис и СПА веригата Weekend Tour обяви хотелите-домакини за Сезон ‘2024
Тенис и СПА веригата Weekend Tour обяви хотелите-домакини за Сезон ‘2024
Slide
Slide
Slide
Slide

София. За втора поредна година Kings’ Valley Medical & Spa, к.к. Албена и Hyatt Regency Pravets са сред домакините на любителските уикенд почивки на Интерактив Тенис – Weekend Tour. Тази година календарът включва 10 събития, а Bgtourism.bg отново е сред медийните партньори на организацията.

Уикенд турнирите са подходящи както за начинаещи играчи, които искат да съчетаят тръпката от състезанията със СПА преживявания, така и за напреднали любители на тениса. Поканени са и техните близки и приятели, а всички могат да се възползват от преференциални цени за настаняване в хотелите-домакини.

“Целта ни е тази година да вдигнем нивото на любителския тенис още повече. През 2024 г. два от уикенд турнирите ни стават регионални Мастърси и ще носят 1000 точки на победителите за националното класиране. С това се надяваме да привлечем още повече тенисисти от цялата страна и техните близки. И тази година сме подбрали топ локации и домакини, за да посрещнем любителите на тениса.”, споделя основателят на Интерактив Тенис – Ивайло Цанков.

Първият Мастърс е от 23 до 26 май на кортовете на в.с Санта Марина, в Созопол. Не е случайно, че му казват Българският Монте Карло, а през 2023 г. взе приза за “Най-добър домакин на Weekend Tour”, след гласуване сред общността. Записването за Santa Marina Masters 2024 вече е отворено, а ранните цени важат до края на април.

И тази година е включен тематичен уикенд в комплекс Uva Nestum Wine & SPA край Гоце Делчев. Освен много тенис, ще има и много винени преживявания. Гурме турнирът – Uva Nestum Open 2024 – ще се проведе от 19-21 април и вече очаква своите първи участници.

“Обещаваме, че ще има много поводи за забавление и разпускане през почивните дни. Стана традиция да откриваме сезона с тенис почивка в Сандански. И тази година няма да е изключение – първият ни уикенд турнир в слънчевия град още през март. Interhotel Sandanski безспорно е един от най-добрите ни партньори от основаването на Weekend Tour, затова през 2024 г. ще им се доверим и за закриването на сезона през ноември.”, добави Цанков.

А в края на учебната година, Weekend Tour предоставя една прекрасна възможност за съчетаване на удоволствието от играта на корта със семейна почивка в уютната обстановка на “Green Life Beach Resort”, Созопол.

Сподели публикацията