Slide
Slide

Кранево. Новият 5-звезден хотел Casa di Fiore SPA & Medical, намиращ се в Кранево, ще отвори врати на 3 март. Домакините ще посрещнат своите гости с богата музикална програма. На 3 март те ще се насладят на изпълненията на Деси Добрева и на ансамбъл, а на 4 март Краси Радков и DJ ще забавляват туристите.

Хотелът е на първа линия, разполага с 164 стаи, 20 студиа и 4 апартаментa. По-голямата част от стаите и всички апартаменти са с гледка към морето.

„Предлагаме комфортно обзаведени стаи с балкони като имаме и стаи с индивидуално озеленена голяма тераса, на която освен маса със столове има и два шезлонга. В активния летен сезон хотелът разполага със собствена плажна зона, която ще е на разположение на гостите при заявено желание от тяхна страна“, споделя екипът на хотела.

Casa di Fiore SPA & Medical ще разполага с голям СПА и Медикъл център, захранен с минерална вода.

Хотелът ще предложи на гостите си 7 различни по вид минерални басейна. 5 от тях могат да се ползват целогодишно –  вътрешен акватоничен басейн с масажни дюзи, солен басейн, вътрешен детски басейн, шоков (студен) басейн, външен горещ басейн (топило). Външният плувен басейн и детският външен басейн ще работят през летния сезон.

СПА зоната ще е с включени 4 вида сауни: кедрова сауна, арома сауна, инфраред сауна, Финландска сауна; парна баня; солна стая; кнайп пътека и релакс зона – ще се ползва безплатно от всички гости, както и всички басейни.

Гостите ще могат да получат богато разнообразие от СПА терапии, балнео и лечебни процедури, естетични процедури, салон за красота с фризьор, маникюр и педикюр и фитнес.

В хотела ще акцентират на своя разнообразен бюфет в ресторант „Botanico“. Той ще включва ястия, приготвени с продукти с гарантиран произход от собствени ферми; свежи плодове и зеленчуци от региона, прясно изпечени хлябове в собствена пекарна, палитра от десерти, приготвени на място, био и диетични продукти, детски бюфет. Ще има специални тематични вечери, на които гостите ще могат да пробват традиционни ястия от световната кухня. Изхранването ще бъде на закуска и вечеря или закуска, обяд и вечеря.

Хотел Casa di Fiore SPA & Medical ще впечатли всички гости с богато озеленената градина,

която ще се промяна според сезона и ще се поддържа с вечнозелени цветя, храсти и дървета.

В хотела има различни барове. Целогодишно ще работят лоби бар, фреш бар (в СПА центъра), нощен бар. Бар басейнът и Скай барът ще бъдат отворени в активния летен сезон.

„Всички гости с деца са добре дошли при нас. На разположение за децата имаме детски клуб с аниматор, детски бюфет с любими ястия и италианска пица на пещ, приготвена на място, бебешки кошари, столчета за хранене, два детски басейна (външният е сезонен), игрална зала, прожекции на детски филми в конферентната зала, халати“, споделят от хотел Casa di Fiore SPA & Medical.

Сподели публикацията