103 View Park Hotel & SPA – новото хотелско бижу сред величествената красота на...
Паничище. 103 View Park Hotel & SPA е естествено продължение на индивидуалния и запомнящ се стил на хотелите от групата - 103 Hotel &...
Чудно! 5-звезден хотел в София значително свали цената си за нощувка в Нощта на...
София. 5-звезден хотел в София с чудна гледка значително сваля цената си за инициативата Нощта на хотелите. Става въпрос за Sense Hotel Sofia, където...
Огромен интерес към новооткритата кулинарна академия в Слънчев бряг (снимки + видео)
Слънчев бряг. При голям интерес днес в курорта "Слънчев бряг" бе открита кулинарна академия. Тя събра в екип трима от най-добрите ни шеф-готвачи у...
Министър Динкова: Тясната работа с бизнеса винаги е била мой приоритет
Министърът на туризма проведе работна среща с немския туроператор Schauinsland-Reisen
Берлин/София. „Тясната работа с бизнеса винаги е била мой приоритет. Вярвам че, за успешното бизнес развитие,...
Собственици и управители на заведения обсъждат с доц. Ангел Кунчев най-добрите мерки за безопасност...
Уебинар разяснява мерките за дезинфекция и грижата за клиентите в заведенията
София. Националната пациентска организация и Българската асоциация на заведенията организират уебинар за управители на...
Costa опрости режима за качване на корабите си, круизните пътувания през есента и зимата...
Генуа. Costa Cruises актуализира своите здравни протоколи, свързани с Covid-19, като по този начин направи пътуванията още по-достъпни. Това ще даде възможност на повече...
Къмпинг пътеводителят за 2021 г. вече е национална брошура на България
България с адекватна рекламна брошура на къмпинг туризма си
София. Издаваният от Camping.bg Къмпинг пътеводител на България беше припознат от Министерство на туризма за национален...
Гръцкият кулинарен експерт Даян Кочилас очарова гостите на Celestyal с първокласно шестстепенно дегустационно меню
Атина. Първокласно шестстепенно дегустационно меню изкушава гостите на ресторант "Галилео" на круизния кораб Celestyal Olympia. То е специално изготвено за криузната компания Celestyal от...
Здравко Василев: Приморско успешно развива атракциите и алтернативните форми на туризъм
В разгара на летния сезон разговаряме със Здравко Василев, за да разберем каква е ситуацията в Приморско. За мнозина той e познат сред широката...
Готвач от Добрич получи неочаквано обаждане. Топ хотел в света го покани на работа...
На 16 г. е започнал като мияч в ресторант. После е мерил с линийка сушито в японски ресторант, а това лято е подготвял вечеря...