Bgtourism.bg    Spatourism.bg    Jobs.bgtourism.bg    Destinations.bg
ABAX - ZANZIBAR
Възможно ли е? 10 дни без телефон и интернет! Първите 8 души вече се записаха за експеримента в Тюленово

Вила Амбра – Магията на Севера роди необичаен кехлибар на брега на морето

Това е едно необичайно място и една необичайна история. В нея ветровете на Северното ни Черноморие са образували силна връзка между баща и син....
Българите все още не резервират за Коледа и Нова година по морето

Българите все още не резервират за Коледа и Нова година по морето

Големи хотели по Североизточното Черноморие все още са празни за Коледа и Нова година, установи репортерска проверка на BGtourism.BG. Българинът още от пролетта е...
Във Франция направиха къща за гости от … шоколад

Във Франция направиха къща за гости от … шоколад

Къща за гости от шоколад бе направена във френския град Севр, който се намира на половин час път от Париж. За построяването й били...
Съдът отмени „запечатването“ на хотел Маринела

Съдът отмени „запечатването“ на хотел Маринела

Всички обекти в хотел Маринела работят без ограничения. Хотелът може да бъде резервиран, чрез глобалните и локални канали за резервиране на хотелско настаняване, както...
Храм за естети е създаден от шеф Андре Токев на 50 км. от Добрич (ВИДЕО)

Храм за естети е създаден от шеф Андре Токев на 50 км. от Добрич...

Популярният шеф Андре Токев представи своето есенно дегустационно меню в ресторант „Монти“, в хотел „Астор Гардън“ в комплекса „Св. св. Константин и Елена“. В...
Кулинарните тв формати направиха патешкото месо по-търсено, на пазара вече има нов продукт

Кулинарните тв формати направиха патешкото месо по-търсено, на пазара вече има нов продукт

Изложението в Добрич „България – вино, храна и туризъм“ се оказа сцена за премиера за няколко топ продукта. Един от тях е на утвърдената...
Сладкарница “Неделя” планира да отвори обект в Добрич през 2019 г.

Сладкарница “Неделя” планира да отвори обект в Добрич през 2019 г.

През 2019 г. в Букурещ ще има нови десет сладкарници "Неделя" плюс производствен цех. Планираната инвестиция е 1 милион евро, съобщи за "Капитал" Георги...
На изложението в Добрич Babich направи национална премиера на вино от реколта 2018

На изложението в Добрич Babich направи национална премиера на вино от реколта 2018

Babich Совиньон блан – това бяло и ароматно вино, чийто вкус отдавна е превзел света на ценителите на напитки, днес имаше своята голяма национална...
Главният сладкар на хотел Парадайс блу е в ТОП 3 на България

Главният сладкар на хотел Парадайс блу е в ТОП 3 на България

Главният сладкар на петзвездния хотел Парадайс блу в курорта Албена Елина Такева получи наградата за престижното трето място за „Най-добър сладкар“, който е част...
Димитър Маргаритов към хотелиерите: „Потребителите заслужават качествени туристически услуги и в края на сезона”

Димитър Маргаритов към хотелиерите: „Потребителите заслужават качествени туристически услуги и в края на сезона”

„Независимо от това кога отиват на море – в средата на юни, началото на август или в края на септември, туристите трябва да получат...